- Nordens største magasinvarehus
- Alltid kampanjepriser
- Gaver som passer alle
I hver luke finner du også eksklusive tilbud og du har sjansen til å vinne flotte premier. Denne uken kommer vinneren av quizen til å få et aktivitetsarmbånd fra Jawbone. Jeg har selv et slikt armbånd og er veldig fornøyd. Armbåndet gir motivasjon, måler antall skritt, bevegelse og kaloriforbruk. Du kan sette det på om natten så vil det måle antall timer du sover og søvnkvaliteten. Det er den funksjonen jeg setter mest pris på. Om man vil kan man også registrere mat og drikke inntak. Alt dette er koblet til en smart app du har i mobilen og du kan også følge venner som har samme armbånd for å se hvordan dems dag har sett ut. Det er superkult!
Så gå inn på julekalenderen og delta!
Pssst. Du kan gå tilbake i lukene og samle bokstavene i etterkant. Quiz 1 er aktiv til og med 15. desember.
Lykke til!
Alle julekort er skrevet for hånd, så vi håper mottakerne blir glade! I disse digitale tider er det kanskje ikke så vanlig å sende julekort lengre? Derfor synes vi det er ekstra stas å lage julekort selv. Det er koselig å motta julekort og det er ikke helt det samme å få en hilsen på mail eller facebook! Man vil åpne det fysisk og finne ut hvem julekortet kommer fra! Det er alltid like spennende hvert år.
Så jeg oppfordrer deg til å sende julekort!
Tid: ca 30 min.
Antall porsjoner: 6
Du behøver
200 g aspargesbønner
8 poteter
1 liter kantareller
25 g smør
1 ts salt
1/2 dl gresskarkjerner
1/2 dl solsikkefrø
1/2 ts flaksalt
4 stk forkokte rødbeter
200 g fetaost
150 g blandet salat
Slik gjør du
1. Kok poteter møre i lettsaltet vann på lav varme.
2. Avkjøl potetene og skjær dem i biter.
3. Stek aspargesbønnene i olje og avkjøl.
4. Rens kantarellene og stek dem i en tørr, varm stekepanne. La væsken fordampe helt før du tilsetter smør. Krydre med salt og pepper. Stek til soppen er gyllen.
5. Skjær rødbetene i mindre biter. Stek dem og avkjøl.
6. Rist gresskarkjerner og solsikkefrø i en tørr panne sammen med flaksalt.
7. Legg opp alt på et serveringsfat og smuldre fetaost over.
8. Dryss gresskarkjerner og solsikkefrø på toppen. Ferdig!
TIPS! Det fulgte med en sitrondressing som jeg ikke synes var særlig god, så jeg brukte heller en blanding av olivenolje, hvit balsamicoeddik + salt & pepper!
Vi har startet en ny treningschallenge på jobben nå og det tar virkelig på. Etter en lang arbeidsdag har jeg bare lyst til å dra hjem og legge meg på sofaen, men det går jo ikke! Jeg har jo fader meg et lag som regner med innsatsen min. Så nå har jeg skannet igjennom alle motivasjonstips som finnes i Det Nye Shape Up magasinene vi har på kontoret.
Her er de beste tipsene jeg kunne finne og som hvert fall gjør meg motivert!
- Sett mål for deg selv. Lag en plan der du skriver opp delmål og hovedmål. Hva vil du oppnå og hvorfor? Da blir det mye lettere å følge opp treningen.
- Gjør noe du synes er gøy! Finn en treningsform du liker så blir det automatisk lettere å sette av tid til det.
- Finn noen å trene sammen med! Å trene sammen med noen andre gjør at du presser deg selv litt mer og det er vanskeligere å hoppe over treningen.
- Skriv treningsdagbok! Skriv ned hva du trener, tid, vekter og lignende for å se fremgangen. På tunge dager er det perfekt å kunne bla tilbake for å se all fremgang man har hatt.
- Unn deg selv noe nytt. Alltid når jeg begynner på en ny treningsrunde kjøper jeg et nytt treningsplagg. Det er litt overfladisk, men da føler jeg meg så fin og vil vise frem det jeg har kjøpt!
- Hør på musikk. Jeg trener alltid med musikk! Det beste som finnes er å sette på en skikkelig godlåt, da får jeg så mye energi.
Har du noen motivansjonstips som jeg ikke har nevnt? Del de gjerne :)
MBL har funnet ut at det er 34 prosent av befolkning som leser minst ett magasin daglig og magasinlesingen har økt med 1,9 prosent det siste året. Totalt har 7 av 16 bladgrupper fremgang fra forrige året og størst fremgang har helse- og livsstilsbladene!
Det er alltid like spennende å se om de bladene som har størst lesertall stemmer overens med de bladene som er bestselgere på Bladkongen. Så derfor har jeg tatt ut en liste på topp 10 bestselgere og det finnes faktisk endel ulikheter! Se MBLs offisielle lesertall her..
Våre bestselgere:
1. KK 2. Hjemmet 3. Donald Duck & Co 4. Illustrert Vitenskap 5. Se og Hør Tirsdag
6. Lev Landlig 7. Vi Menn 8. Bonytt 9. Det Nye 10. Bo Bedre
For et par uker siden hadde vi kick-off med jobben. Som vanlig ble det utrolig vellykket takket være mine fine kollegaer! Vi startet dagen med seiling ute i Stockholm skjærgård. Det er så vakkert og minner veldig om skjærgården hjemme i Norge. Vi ble delt opp i fem lag og brukte hele formiddagen på en seilerkonkurranse. Deretter spiste vi lunsj på en øy som heter Runö. Været var heldigvis med oss så vi kunne sitte ute hele dagen. Når det begynte å nærme seg middagstid ble vi kjørt med båt inn til Stockholm igjen, der spiste vi en god vegetarisk middag på et sted som heter Trädgården.
Her er dagen samlet i bilder!
Så over til ukens oppskrift! Jeg tenkte å dele favorittoppskriften min som inneholder Quinoa. Det finnes utallige varianter av både wraps og salater men jeg har enda ikke funnet noen som slår denne. Utfordre meg gjerne :)
Du behøver
300 g kylling
6-8 stk fullkorn wraps
2 dl quinoa
200 g babyspinat
200 g feldsalat (vårsalat)
2 stk gulrøtter
1 stk mango
100 g chèvre
6-8 ss balsamico
Slik gjør du
1. Begynn med å skylle quinoaen godt under spingen i en sil. Ha deretter quinoaen i en kasserolle sammen med 4 dl vann. Sett på platen og legg på et lokk. Når vannet koker kan du gi det 10-15 minutter. Bruk en gaffel og fluff til, smak eventuelt til med litt salt. Klart!
2. Stek kylling.
3. Putt babyspinat og feldsalat i en bolle. Kutt opp gulrøttene i små staver og ha det i bollen. Ha i quinoaen når den er avkjølt og dress opp salaten med balsamico. Bland alt godt!
5. Det eneste som gjenstår nå er å legge wraps og chèvre på fat. Samt legge kyllingen i en bolle.
Bon Appétit!