Abonner på Shape Up

3.5 av 5 (539 stemmer)
NorgeDette bladet er på Norsk

Her finner du gode tilbud på Shape Up. Bestill et bladabonnement til deg selv eller gi det bort som gave.

Et abonnement på Shape Up vil være et kjempenyttig supplement til deg som er ung og liker å holde deg i form. Treningsbladet er et ansvarsbevisst spesialmagasin for kvinner, med stoff som fokuserer på helse, kropp og velvære.

Her finner du et spennende og variert utvalg av artikler med gode treningstips og treningsprogram for alle nivåer. Eksperter på forskjellige områder guider deg til et sunnere kosthold og hjelper deg med å holde deg både slank, sunn og sprek. Du finner nyttige...

Full beskrivelse
 • Disse tilbudene gjelder for bestill til deg selv. Ønsker du å gi bort dette bladet som gave kan du klikke på fliken over som heter gi bort.
 • Shape Up forside
  Spar 69%
  6 nr + Drikkeflaske Du får 6 nummer av bladet Shape Up verdt 594 kr og Drikkeflaske verdi 199 kr for kun 249 kr. + Porto 49kr
  249 kr + Porto 49 kr
 • Shape Up forside
  Spar 64%
  6 nr + Abilica Powerslide Du får 6 nummer av bladet Shape Up verdt 594 kr og Abilica Powerslide verdi 99 kr for kun 249 kr. + Porto 49kr
  249 kr + Porto 49 kr
 • Den perfekte gaven! Gi bort bladet til en du er glad i.

  Gaven som fortsetter å gi lenge etter overrekkelse. Et bladabonnement er alltid en verdsatt gave og det passer alle!

  Vis alle tilbud

Abonner på

Shape Up

Et abonnement på Shape Up vil være et kjempenyttig supplement til deg som er ung og liker å holde deg i form. Treningsbladet er et ansvarsbevisst spesialmagasin for kvinner, med stoff som fokuserer på helse, kropp og velvære.

Her finner du et spennende og variert utvalg av artikler med gode treningstips og treningsprogram for alle nivåer. Eksperter på forskjellige områder guider deg til et sunnere kosthold og hjelper deg med å holde deg både slank, sunn og sprek. Du finner nyttige oppskrifter på helsebringende mat og tips til hvordan du bør gi kroppen det den trenger når du lever et aktivt liv.

Nye trender og moter har også selvsagt sin plass i Shape Up. Magasinet tester alt av sportsutstyr, treningsopplegg og alt det andre som opptar motebevisste jenter som liker å ta vare på seg selv. Skjønnhetstips for både det ytre og det indre har også sin plass i magasinet.

Shape Up er opptatt av balanse og fokuserer heller på å hjelpe og inspirere, fremfor å stimulerer til dårlig samvittighet. Det er ikke bare kroppen som trenger din kjærlighet. Et sunt og positivt selvbilde er også svært viktig for alle mennesker.

Enten du er i utmerket form og sporty til alle tider, eller trenger et lite vennlig dytt for å komme deg over dørstokken, Shape Up hjelper og inspirerer deg til å holde motivasjonen oppe. Dette er abonnementet både kroppen og sjelen din fortjener!

 • Land: Norge
 • Språk: Norsk
 • Utgaver/år: 6
 • Forlag: Egmont Publishing AS

Hvem leser bladet?
 • Menn: 3 %
 • Kvinner: 97 %
 • Alder: 18 - 35 år

Anmeldelser av Shape Up

Ditt navn:
Din karakter:
Din anmeldelse:
500 tegn igjen Send
 • Mari , Jeg har abonnert i et år nå, og er superfornøyd - både med bladet i seg selv og servicen. En fin mix av trening, kosthold og annet spennende. Motivasjonsfaktor til tusen! Abonnementperioden min har nettopp gått ut, men jeg akter å bestille det på nytt :) Anbefales!
 • Eli Beate Kvalsund , bra forside, friske farger - litt mye trening, iforhold til sunne matoppskrifter. Det med protein var kjempebra. Artikkel med bikini og sko, bra. også solpudder
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3