Shape Up

Dette bladet er på Norsk

4/5 (958 stemmer)

Produktbeskrivelse

Et abonnement på Shape Up vil være et kjempenyttig supplement til deg som er ung og liker å holde deg i form. Treningsbladet er et ansvarsbevisst spesialmagasin for kvinner, med stoff som fokuserer på helse, kropp og velvære.

Her finner du et spennende og variert utvalg av artikler med gode treningstips og treningsprogram for alle nivåer. Eksperter på forskjellige områder guider deg til et sunnere kosthold og hjelper deg med å holde deg både slank, sunn og sprek. Du finner nyttige oppskrifter på helsebringende mat og tips til hvordan du bør gi kroppen det den trenger når du lever et aktivt liv.

Nye trender og moter har også selvsagt sin plass i Shape Up. Magasinet tester alt av sportsutstyr, treningsopplegg og alt det andre som opptar motebevisste jenter som liker å ta vare på seg selv. Skjønnhetstips for både det ytre og det indre har også sin plass i magasinet.

Shape Up er opptatt av balanse og fokuserer heller på å hjelpe og inspirere, fremfor å stimulerer til dårlig samvittighet. Det er ikke bare kroppen som trenger din kjærlighet. Et sunt og positivt selvbilde er også svært viktig for alle mennesker.

Enten du er i utmerket form og sporty til alle tider, eller trenger et lite vennlig dytt for å komme deg over dørstokken, Shape Up hjelper og inspirerer deg til å holde motivasjonen oppe. Dette er abonnementet både kroppen og sjelen din fortjener!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 6
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 3 %
Kvinner: 97 %
Alder: 18 - 35 år


500 tegn igjen

Mari,
Jeg har abonnert i et år nå, og er superfornøyd - både med bladet i seg selv og servicen. En fin mix av trening, kosthold og annet spennende. Motivasjonsfaktor til tusen! Abonnementperioden min har nettopp gått ut, men jeg akter å bestille det på nytt :) Anbefales!
Eli Beate Kvalsund,
bra forside, friske farger - litt mye trening, iforhold til sunne matoppskrifter. Det med protein var kjempebra. Artikkel med bikini og sko, bra. også solpudder
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3