SportI denne kategorien finner du hele 121 titler. Mennesker over hele verden er engasjerte i sport. Klima og geografiske forhold har ofte lagt grunnlaget for spennende lokale idrettsgrener. Vi er kanskje ikke aktive selv, men de fleste har et godt øye til i alle fall én idrettsgren.

Om du er utøver eller tilskuer, sportsmagasiner gir deg spenningen og historiene.

Les mer…

En enorm breddeSå fort vi øker fra spasering til rask gange, driver vi strengt tatt med idrett. Vårt konkurranseinstinkt følger oss dessuten fra morgen til kveld. Sportens verden er enorm. Millioner av utøvere underholder milliarder av tilskuere. Hva er din favorittsport?

I vårt utvalg av sportsmagasiner, finner du stoff om en rekke ulike idrettsgrener. Noen blader tar for seg sikkerhet og helse. Dette er uvurderlig stoff for idrettsleger og støtteapparat. Du finner blader som omhandler profesjonelle, så vel som amatører.

Hvilken sport liker du?Du er kanskje aktiv utøver? Bladet som fokuserer på din sport gir deg innsikt og kunnskap. Mange har en favorittsport de følger godt med på. Hva skjer i kulissene? Hvem bytter klubb? Har det blitt satt noen nye rekorder? En idrettsgren, som når et visst antall utøvere, får oftest også et eget blad.

Følg med på utvikling, resultater og prestasjoner i din favorittsport. Les om effektive treningsmetoder og gunstige hjelpemidler. I vårt utvalg finner du garantert din egen gren.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3