Barn & Ungdom

På Bladkongen.no finner du Norges største utvalg av magasiner og aviser til barn og ungdom.
Les mer…
Her finner du alt fra spennende eventyr for både de minste og litt eldre barna, informative aviser for nysgjerrige juniorer og kule magasiner for tøffe tenåringer. Vi har blader som byr på tegneserier, nyheter, morsomme oppgaver som oppfordrer til læring, vitenskap, dyr, popstjerner, sport, tester og my annet gøyalt.

Enten det er eventyr i tegneserienes verden eller aktuelle nyheter fra hele kloden - et abonnement på favorittbladet er den perfekte gaven til alle leseglade barn og ungdommer. Det gir glede lenge etter at kakelysene er blåst ut og leveres direkte hjem i postkassen. Bestill et abonnement til kampanjepris i dag!

Lesing er viktig – ikke minst for unge! Det bidrar til å utvikle fantasien hos barn og ungdom og er grunnleggende for et rikt ordforråd. Forskning viser at en syttenårig som har lest og/eller lyttet til tekster kontinuerlig har ca. 50 000 – 70 000 ord i sitt ordforråd, mens en syttenårig som ikke har gjort det kun har ca. 15 000 – 17 000. Derfor er det viktig med morsom og spennende lesning for barn og ungdom – og det finner du her!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3