Fra innsiden

Weekend i Oslo

tisdag 12 april, 2016 @ 09:52
0
I helgen tok hele firmaet turen til Oslo for en aldri så liten kick off! Og for en helg! Vi ankom hovedstaden på fredag ettermiddag og sjekket inn på Comfort Hotel på Karl Johan, etterfulgt av en herlig middag på Villa Paradiso på Solli.

Dagen derpå møtte vi opp på en bar på Karl Johan for å delta på Urban Race. Vi ble delt inn i fire lag, fikk en ipad og instruksjoner om hva som skulle gjøres de neste to timene. Så var det bare å begynne å løpe! Urban Race gikk nemlig ut på å finne frem til ulike steder i Oslo for å løse ulike oppgaver. Det var alt fra quiz til å lage rim, synge, spille inn videoer og ta bilder med fremmede. Og det var om å gjøre å få flest poeng innen tiden var omme! Jeg hadde på forhånd gitt uttrykk for at det ikke kom til å bli noe særlig løping fra min side, men da jeg stod der på Karl Johan med ipaden i hånden kicket konkurranseinstinket inn og jeg løp som en gærning de to neste timene! Herregud så gøy det var!

Resten av dagen spiste vi herlig mat, gikk på sightseeing og drakk propellbrus på nattestid. Det var en sliten, men glad og fornøyd gjeng som tok flyet hjem på søndag. Under kommer et lite bildedryss. Ikke alle bildene som egnet seg dagens lys, men noen ble det hvertfall!

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Nå er det tilbake til hverdagen og jobb igjen, med gode minner i bagasjen!

Fordelene med å jobbe på Bladkongen

tisdag 05 april, 2016 @ 16:10
0
Jeg har alltid elsket magasiner. Det er noe magisk med å sitte med ett i fanget og lese lange reportasjer, mens man nyter en god kopp kaffe. Å lese på nett kommer aldri til å kunne erstatte den kose-følelsen jeg får av trykte magasiner. Så jeg kan love deg at jeg koser meg ganske ofte nå som jeg jobber på Bladkongen. Jeg kan velge å vrake blant så mange gode magasiner og ulike kategorier, og kaffepausene har blitt en aldri så liten fast rutine her på huset.

kaffepause

Leseglad som jeg er må jeg si at innholdet i magasinene heller ikke skuffer! Norge har mange talentfulle journalister og fotografer og både bilder og tekst tiltrekker meg som leser. Det er uendelig mye inspirasjon å hente!

Har du lyst til å kose deg du også? Ta en titt på vårt utvalg, det er uendelig og jeg kan garantere deg at du finner noe du liker. Ha en fin tirsdagkveld da dere!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3