Lev Landlig

Dette bladet er på Norsk

4/5 (1645 stemmer)

Produktbeskrivelse

Lev Landlig, Norges eneste boligmagasin med livet på landet som tema, er perfekt for deg som enten lever et liv i landlige omgivelser eller for deg som nyter å drømme deg bort til idylliske miljøer. Bli inspirert til å innrede hjemmet ditt med ro, sjel og landlig sjarm.

Bestill et abonnement på Lev Landlig i dag til kampanjepris fra Bladkongen og få magasinet rett hjem i postkassen!

Magasinet byr på nyttige råd og kreative tips til interiør, hus og hage, alltid med fokus på den landlige livsstilen. Les velskrevne reportasjer som sammen med fantastiske bilder vil inspirere deg til å skape din egen oase, både inne og ute. Kanskje henter du ideer til å lage en støyfri godkrok eller får tips til hvordan du dekker festbordet etter sesongen.

Lev Landlig kommer ut tolv ganger i året og hver utgave tar pulsen på det gode livet utenfor de urbane strøkene. Magasinet presenterer fantastiske boliger og omgivelser i både Norge og i utlandet hvor man kan drømme seg bort og hente inspirasjon. Selv om mange av Lev Landlig sine lesere bor i byer finner de likevel inspirasjon og kreative impulser til å skape den landlige stilen i sitt eget hjem.

Enten du har funnet drømmehjemmet og bor i landlige omgivelser eller har et ønske om en livsstil hvor «country living» er ledeord er et abonnement på Lev Landlig en perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 12
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 6 %
Kvinner: 94 %
Alder: 40 - 65 år


500 tegn igjen

Sissel Eliassen,

Turid Mork Bakke,
Den beste kvelden i mnd-en er når ein kan synke ned i godstolen med siste nr av Lev Landlig.Leser alle blada om og om igjen..
Maria Wikman,
Venter hver måned på Lev landlig. Akkurat som Nita tar jeg en time out med kaffe og Lev Landlig. Helmax!
Nita Ødegård Lund,
Lev landlig er et blad jeg virkelig ser fram til å få.Da er det time out med en god kopp kaffe, lev landlig og meg. Det eneste minus er at de kommer ut for sjelden. Hver mnd skulle jeg ha ønsket meg.:) Tusen takk uansett for et perfekt blad :)
maria wikman,
Hei Jeg synes meget bra om "Lev landelig". Dette fordi jeg liker den gamle jordnære stilen å fordi det ikke er så mye kjedelig reklam.
Bladkongen.no,
Hei Kristina, vi på Bladkongen kan tyvärr inte se när premien skickas ut. Vänligen kontakta förlaget direkt angående detta. Ni når förlaget på: 22 58 57 90 [email protected] /Bladkongen.
Kristina Nilsson,
Hei! Da jeg bestilte i høst 8 nr av Levlandling,skulle det følge med en velkomstpakke i form av en retrovekt fra Plint. Denne har jeg ikke sett noe til, hvor blir den av? Ønsker å få denne tilsent!
Svar fra Bladkongen,
Hei Anita, om du har bestilt via tlf eller sms så har du bestilt direkte hos forlaget så du må kontakte dem direkte for å få hjelp med dette.
Anita Lien tlf 46799409,
hei har trøblet med sms bestilling i dag, og sendt inn endring på adressen flere ganger og bare tull. trenger bare vite at det ryddes til at jeg får dette hjem og ikke på jobb som tlf abonnementet er registrert på...
Svar fra Bladkongen,
Hei Siri! Tilbudet med alvekrus var et tidsbegrenset tilbud som dessverre ikke er mulig å bestille lenger. /Kundeservice
Siri,
Dere reklamerer med to alvekrus som velkomstgave til lev landlig..men når jeg prøver å best får jeg beskjed om at det er pledd? Det er ikke det samme... Hva er riktig?
Ingalill Hatlen,
Hei, 2. september 2014 bestilte jeg 8 nr av Lev Landlig inkl. en retrovekt i sand fra Plint. Jeg har fått de fleste bladene, men retrovekten har jeg verken hørt noe om eller sett noe til. Hvor blir den av? Fint om dere kan sjekke opp i det, og gir meg en tilbakemelding på dette.
Anne Mari M. Bø,
Hei! Jeg abonnerer på Lev Landlig, det ble sendt en velkomstpakke til meg. Men jeg har vært på ferie i tre uker, så velkomstpakken ble sendt i retur. :( Er det mulig å få den tilsendt en gang til?
Bladkongen.no,
Hei, Våre julegave tilbud avsluttes automatisk og stopper automatisk om du ikke selv velger å fortsette. /Kundeservice
Nanna Stender,
Hei. Når man kjøper et abonnement som julegave stopper leveringen automatisk når de bestilte blader er levert eller må man aktivt stoppe det. Og i så fall når og hvordan
Gry H. Westerhaug,
Hei! er det mulig å få kjøpe Lev Landlig nr 6/2013? Fint med et snarlig svar :-)
Helene Vaaland,
Har dere nummeret med koftene i fremdeles. Skulle gjerne kjøpt det bladet.
Sidsel Berg,
ja hvor er spørsmålene
Kirsti Brekke,
HVOR ER SPØRSMÅLENE SOM DERE BER OSS BESVARE OM UTG. NR. 7?
Bladkongen til Bjørg,
Hei Bjørg! Da har du vært i kontakt med forlaget og ikke bladkongen. Kontaktinformasjon direkte til forlaget er : Tun Media +47 21 31 44 41 [email protected]
Bjørg T.Steinsund,
I vinter el.tidlig i vår bestilte jeg gratisabb.til en del av mine venner,ett tilbud dere hadde,tort det var på blad gratis, men snakket just med en av dem og de. Hadde ikke fått noe. Hva er skjedd med dette? Ellers takk for ett flott blad.
Bladkongen til Marit,
Bladkongen markedsfører bladene for forlagene. Vi får prisene våres via forlaget. Våre priser er inkl. porto. For flere spm kan du kontakte forlaget direkte: Tun Media +47 21 31 44 41 [email protected]
Marit,
Hvorfor koster 2 nårs abonnement kr. 649 når det står i selve bladet at det koster 529?
Bladkongen - Lise,
Bladet kommer ut 7 ganger i året.. ca hver andre mnd.
Lise,
Når på året kommer bladet ut, f.eks 1 gang i måneden eller??
Til Petter,
Takk for at du er observant. Vi har nå tatt Lev Landlig bort fra den kategorien. Ha en fin dag! /Cecilie, Bladkongen.no
Petter,
Dette bladet ligger i kategorien "abonn til kr 99" men det er ikke noe tilbud til kr 99....... Feil?
Inger,
Jeg har abonert på Lev Landlig i ett års tid og er så fornøyd med bladet. Det er variert og spennende,med b.l.a gode gammeldagse matoppskrifter og repotasjer fra bygde-norge. Dere inspirerer til gjenbruk og å ta vare på det som betyr noe. Takk for fint blad!
Til Sigrid,
Det var en feil fra vår side. Det skulle stå 7.nr og ikke 6.nr. /Cecilie, Bladkongen.no
Sigrid ,
Lev Landlig har nå 7 nummer i året, så hvorfor står det 6 i rubrikken over. Og hva gjelder abonnementsprisen for: ett år eller seks nummer?
Christina,
Når er det årets første utgave på dette bladet kommer?
Til Wenche og Rita,
Om dere henvender dere direkte til det ansvarlige forlaget kan de kanskje sende dere desemberutgaven. Her er kontaktinformasjonen: Tun Media +47 21 31 44 41 [email protected] /Cecilie, Bladkongen.no
Rita Arhaug,
Kunne jeg også fått med desember utgaven i abonnemange mitt...?
wenche pettersen årabrotvei 104 4156 mosterøy,
Satt hos tannlegen og så dette fantastiske bladet. Ønsker og abonnere, men vil svært ha med det siste bladet fra ifjor. Da blir mitt første blad i mitt abonnement fra desember. Håper dette går greit
runhild nordbø,
jeg abonnerer på dette bladet,men har ikke fått juleutgaven
Bjørg Hansen,
kjempefint blad, gleder meg til neste kommer ut.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3