Film & MusikkI denne kategorien dekkes alt fra artister og skuespillere, til film- og musikkteknologi. Alle sjangere er representert. Du kan lese om sci-fi, rock og pop, tegnefilm og opera. Både norske og internasjonale magasiner er tilgjengelig. Vi kan være med backstage, og på filmsett i Hollywood.

Les siste nytt om HI-FI, samt dine egne stjerners liv bak lerretet.

Les mer…

viser 61 blader

Vi er alle menneskerDet kan ofte virke som om glamorøse filmstjerner og smekre popdivaer egentlig ikke er mennesker. Finn det magasinet som omhandler ditt interessefelt og les om alt som foregår bak fasaden. Film- og musikkunst blir skapt av mennesker lagd av kjøtt og blod, akkurat som du og jeg.

Kategorien Film og Musikk dekker hele underholdningsverdenen. Les om japansk tegnefilmkunst, eller er det kanskje opera du er mest interessert i? Svimlende budsjetter og personlig drama ligger ofte bak de store filmklassikerne. Vårt store utvalg gir deg alle historiene.

Teknologi former kunstenHi-Fi-teknologi er i stadig utvikling. I denne kategorien finner du magasiner som gir deg siste nytt. Vet du forresten hvordan en moderne teaterscene fungerer? Les og lær om den høyteknologiske verdenen bak sceneteppet. I vårt Film- og musikkutvalg finner både store og små sitt favorittstoff.

Bli med inn i et univers av kunst og teknologi. Les om stjernene, og om alt som ligger bak den glamorøse fasaden!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3