Data & Teknikk

Data & teknikkFå områder er i raskere utvikling enn data og teknikk. Uten kontinuerlig informasjon er det vanskelig å henge med. Et blad, eller to om vår digitale verden rett hjem i posten, gjør oss i stand til å utnytte mulighetene den nye teknologien tilbyr.

Få mest mulig ut av din digitale hverdag. Våre abonnementer er gunstige og praktiske.

Les mer…

viser 36 blader

Digitale utfordringerAlt som er ukjent oppleves ofte vanskeligere enn det egentlig er. I dagens samfunn er det ikke lenger mulig å holde avstand til datateknologien, og det er heller ikke nødvendig. Gjør deg kjent med terminologi og sjargong innenfor data og teknikk. Du vil raskt oppleve hvor morsomt og nyttig det er.

Et nytt digitalt kamera kan være en utfordring for de fleste. Les og lær om digital fotografering og få fotogleden tilbake. Billedbehandling på datamaskinen er mye enklere enn det ser ut. Et blad om data og teknikk hjelper deg over terskelen på en morsom og spennende måte.

For nybegynnere og viderekomneVi trenger kanskje en ny TV, videokamera eller stereo? Informasjonen fra produsentene kan virke gresk på mange. Hvilket produkt passer best for oss? I vårt utvalg av blader om data og teknikk finner du blader både for nybegynnere og viderekomne.

Utvalget dekker spesialkategorier for eksperter, samt lærerikt stoff for nybegynnere. Nyttig informasjon om data og teknikk trenger vi alle.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3