Fra innsiden

Jeg behøver motivasjon...

fredag 09 oktober, 2015 @ 14:06
0
Hvorfor er det alltid så vanskelig å komme i gang med treningen på høsten? Hodet har både motivasjon og vilje men kroppen henger ikke med.

Vi har startet en ny treningschallenge på jobben nå og det tar virkelig på. Etter en lang arbeidsdag har jeg bare lyst til å dra hjem og legge meg på sofaen, men det går jo ikke! Jeg har jo fader meg et lag som regner med innsatsen min. Så nå har jeg skannet igjennom alle motivasjonstips som finnes i Det Nye Shape Up magasinene vi har på kontoret.

Her er de beste tipsene jeg kunne finne og som hvert fall gjør meg motivert!
- Sett mål for deg selv. Lag en plan der du skriver opp delmål og hovedmål. Hva vil du oppnå og hvorfor? Da blir det mye lettere å følge opp treningen.
- Gjør noe du synes er gøy! Finn en treningsform du liker så blir det automatisk lettere å sette av tid til det.
- Finn noen å trene sammen med! Å trene sammen med noen andre gjør at du presser deg selv litt mer og det er vanskeligere å hoppe over treningen.
- Skriv treningsdagbok! Skriv ned hva du trener, tid, vekter og lignende for å se fremgangen. På tunge dager er det perfekt å kunne bla tilbake for å se all fremgang man har hatt.
- Unn deg selv noe nytt. Alltid når jeg begynner på en ny treningsrunde kjøper jeg et nytt treningsplagg. Det er litt overfladisk, men da føler jeg meg så fin og vil vise frem det jeg har kjøpt!
- Hør på musikk. Jeg trener alltid med musikk! Det beste som finnes er å sette på en skikkelig godlåt, da får jeg så mye energi.

Har du noen motivansjonstips som jeg ikke har nevnt? Del de gjerne :)
Treningsmotivasjon
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3