Bonytt

Dette bladet er på Norsk

4/5 (1744 stemmer)

Produktbeskrivelse

Bonytt har siden det kom ut for første gang ut i 1941 inspirert nordmenn til å innrede med stil. I dag er Bonytt Norges største bolig- og interiørmagasin og en selvskreven kilde til inspirasjon og ideer for alle som vil skape et moderne og personlig hjem.

Bestill et abonnement i dag og ta del av inspirerende lesning om interiør, arkitektur, design, kunst og kultur.

Magasinet byr på spennende DIY-artikler, det siste innen interiørtrender, inspirerende hjemme-hos-reportasjer med innbydende bilder og ikke minst nyttige tips om hvordan man kan designe og innrede sin egen, unike drømmebolig. Underholdende artikler skrevet at dyktige skribenter som tar temperaturen på de seneste trendene og klassisk design. Historiene hentes fra vårt eget land og spennende steder rundt i verden, og det settes fokus på både helhet og viktige detaljer.

I tillegg til å være en kreativ guide og en kilde til inspirasjon gir Bonytt leserne en rekke smarte tips til hvordan man med enkle midler kan gjøre forskjellig håndverksarbeid og oppussing selv. Med et abonnement på Bonytt vil du derfor få veiledning til hvordan du kan kutte ned på bruken av fagfolk og dermed spare penger.

Før du planlegger og går i gang med ett prosjekt er et abonnement på Bonytt en veldig god investering og et meget klokt første valg. Når prosjektet er fullført blir magasinene et fint innslag på salongbordet eller i bokhyllen - alltid parat til å inspirere til nye prosjekter.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 14
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 10 %
Kvinner: 90 %
Alder: 20 - 55 år


500 tegn igjen

Linda ,
Altfor mye reklame! Fikk nummer 11 nå. Ble bare sur. Skal være kos! Skal ikke abonnere på dette igjen når jeg må bla meg igjennom 13 sider med reklame før det kommer litt stoff og så mer reklame
Kari,
Skrekkelig lite inspirerende, selv annonsene er dårlige!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3