Fra innsiden

Kick-Off med jobben

fredag 11 september, 2015 @ 12:26
0
Den siste måneden har vært hektisk og det går dessverre utover bloggingen. Jeg vil ikke prioritere det bort, men tiden går så fort og nå er det allerede en måned siden jeg har skrevet noe her.

For et par uker siden hadde vi kick-off med jobben. Som vanlig ble det utrolig vellykket takket være mine fine kollegaer! Vi startet dagen med seiling ute i Stockholm skjærgård. Det er så vakkert og minner veldig om skjærgården hjemme i Norge. Vi ble delt opp i fem lag og brukte hele formiddagen på en seilerkonkurranse. Deretter spiste vi lunsj på en øy som heter Runö. Været var heldigvis med oss så vi kunne sitte ute hele dagen. Når det begynte å nærme seg middagstid ble vi kjørt med båt inn til Stockholm igjen, der spiste vi en god vegetarisk middag på et sted som heter Trädgården.

Her er dagen samlet i bilder!
kickoff

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3