Politikk & SamfunnSamfunnsdebatt er en kontinuerlig prosess. Vi deltar alle, om enn på ulike områder og nivåer. Bakgrunnsstoff er viktig for å kunne levere fruktbare innlegg og begrunne meninger. I kategorien Politikk og Samfunn finner alle engasjerte mennesker magasiner som gir økt kunnskap.

Ta del i debatten. Vær en del av samtiden og lær av historien.
Les mer…

Kunnskap og spenningHistorien har skapt vår samtid og er full av drama og konflikt. Samtidsdebatten legger grunnlaget for kommende generasjoner; våre barn. I vårt utvalg finner du magasiner som er både spesialiserte og generelle. Fellesnevnere for magasinene er kunnskap, spenning og engasjement.

Blader, som tar for seg politikk og samfunn, retter seg mot ungdom, voksne, kvinner og menn. Vi er alle en del av samfunnet. Vi har alle en stemme vi kan bruke. Der hvor avisartiklene stopper, tar politikk- og samfunnsmagasinene over.

Hånd i håndPolitikk og samfunn går hånd i hånd uansett styreform, tradisjon eller religion. Vi er heldige som lever i et velfungerende demokrati. Brorparten av verdens befolkning har ikke vært like heldige. Med vår presse- og ytringsfrihet følger også et ansvar. I et av verdens rikeste land, som vårt, plikter vi å holde oss informerte. Samtidig som vi tar en aktiv del i den internasjonale, samt den nasjonale, debatten.

Kun med kunnskap kan vi forme et bedre samfunn og en bedre verden.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3