Fra innsiden

Julekort fra oss!

fredag 20 november, 2015 @ 15:00
0
I desember kommer våre beste kunder til å motta et julekort fra Bladkongen! Vi setter så utrolig stor pris på alle kundene våre og vi vil derfor gi 100 kunder på Bladkongen en ekstra liten oppmerksomhet. Er du en av de? Vi skulle så klart ville sende julekort til alle sammen, men da skulle vi ikke kunne gjøre annet enn å skrive julekort i hele desember.

Alle julekort er skrevet for hånd, så vi håper mottakerne blir glade! I disse digitale tider er det kanskje ikke så vanlig å sende julekort lengre? Derfor synes vi det er ekstra stas å lage julekort selv. Det er koselig å motta julekort og det er ikke helt det samme å få en hilsen på mail eller facebook! Man vil åpne det fysisk og finne ut hvem julekortet kommer fra! Det er alltid like spennende hvert år.

Så jeg oppfordrer deg til å sende julekort!
julekort

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3