Angrerett og returer ved kjøp av produkter

Ved kjøp av produkter på Bladkongen.no har du alltid 14 dagers angrerett i samsvar med forbrukerkjøpsloven. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ved å gi beskjed til Bladkongens kundeservice senest 14 dager etter at du har mottatt produktet.

Dersom du vil angre et kjøp må navn, adresse og ordrenummer fremgå når du kontakter vår kundeservice. Produktet må returneres i samme stand som når det ble mottatt for at angreretten skal gjelde. Kunden har selv ansvar for å sikre produktets stand, også under returfrakten. Kunden betaler selv for returfrakten. For at returen skal være gyldig må Bladkongens returseddel fylles ut og legges med i returpakken. Returseddelen sendes fra vår kundeservice via e-post når du gir beskjed om at du vil angre på et kjøp.

Returen må mottas av Bladkongen senest 14 dager etter at kunden har gitt beskjed om returen til Bladkongens kundeservice. Når returen er mottatt av Bladkongen registreres en tilbakebetaling til kunden direkte, dog senest 10 dager etter att Bladkongen har mottatt returen.

Angreretten gjelder ikke dersom forpakningen er brutt, produkter og varer som kan bli gamle (f.eks. matvarer), intimprodukter eller dersom returen mottas av Bladkongen senere enn 14 dager etter at kunden har gitt beskjed om returen til Bladkongens kundeservice.

Angrerett ved kjøp av abonnement

Ved kjøp av abonnement på Bladkongen.no har du alltid 14 dagers angrerett i samsvar med forbrukerkjøpsloven. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet innen 14 dager fra dagen du mottok første utgave.

Dersom du vil angre et kjøp må dette gjøres via [email protected] så kjapt som mulig og senest 14 dager etter du mottok første utgave. Magasinet må returneres i samme stand som når det ble mottatt for at angreretten skal gjelde. Kunden har selv ansvar for å sikre produktets stand, også under returfrakten. Kunden betaler selv for returfrakten.

Ved kjøp av et digitalt abonnement via Bladkongen.no gjelder angreretten i 14 dager etter kjøpet ble gjennomført. Observer at andre reklamasjonsregler gjelder for utenlandske abonnement.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Foretak har ikke angrerett.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3