Fra innsiden

Julekort fra oss!

fredag 20 november, 2015 @ 15:00
0
I desember kommer våre beste kunder til å motta et julekort fra Bladkongen! Vi setter så utrolig stor pris på alle kundene våre og vi vil derfor gi 100 kunder på Bladkongen en ekstra liten oppmerksomhet. Er du en av de? Vi skulle så klart ville sende julekort til alle sammen, men da skulle vi ikke kunne gjøre annet enn å skrive julekort i hele desember.

Alle julekort er skrevet for hånd, så vi håper mottakerne blir glade! I disse digitale tider er det kanskje ikke så vanlig å sende julekort lengre? Derfor synes vi det er ekstra stas å lage julekort selv. Det er koselig å motta julekort og det er ikke helt det samme å få en hilsen på mail eller facebook! Man vil åpne det fysisk og finne ut hvem julekortet kommer fra! Det er alltid like spennende hvert år.

Så jeg oppfordrer deg til å sende julekort!
julekort

Høstsalat med kantareller

tisdag 10 november, 2015 @ 17:46
0
Ingen høst uten kantareller! Jeg satt å bladde igjennom forrige nummeret av Tara Smak og der fant jeg den perfekte oppskriften som jeg bare måtte teste. Selv er jeg en salatfanatiker og kantareller er jo så godt. Derfor var jeg overbevisst om at dette måtte bli en perfekt kombinasjon. Når det kommer til oppskrifter så klarer jeg aldri å følge de til punkt og prikke. Jeg vil alltid gjøre min egne lille vri og håper dere liker den.

Tid: ca 30 min.
Antall porsjoner: 6

Du behøver
200 g aspargesbønner
8 poteter
1 liter kantareller
25 g smør
1 ts salt
1/2 dl gresskarkjerner
1/2 dl solsikkefrø
1/2 ts flaksalt
4 stk forkokte rødbeter
200 g fetaost
150 g blandet salat

Slik gjør du
1. Kok poteter møre i lettsaltet vann på lav varme.
2. Avkjøl potetene og skjær dem i biter.
3. Stek aspargesbønnene i olje og avkjøl.
4. Rens kantarellene og stek dem i en tørr, varm stekepanne. La væsken fordampe helt før du tilsetter smør. Krydre med salt og pepper. Stek til soppen er gyllen.
5. Skjær rødbetene i mindre biter. Stek dem og avkjøl.
6. Rist gresskarkjerner og solsikkefrø i en tørr panne sammen med flaksalt.
7. Legg opp alt på et serveringsfat og smuldre fetaost over.
8. Dryss gresskarkjerner og solsikkefrø på toppen. Ferdig!

TIPS! Det fulgte med en sitrondressing som jeg ikke synes var særlig god, så jeg brukte heller en blanding av olivenolje, hvit balsamicoeddik + salt & pepper!
ingredienser kantarellsalat

Kantarellsalat
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3