FamilieHele familien liker å fordype seg i det stoffet som mest interesserer dem. Velg ukeblader, tegneserier og magasiner til store og små. Bladet blir en spennende og nyttig gave i postkassa hver uke, noe å glede seg til for hele gjengen.

La alle i familien få lese. Kunnskap og underholdning trenger vi alltid.

Les mer…

Gi barna lesegledeI blader for barn og ungdom tas deres egne problemer og utfordringer opp. Her finner de også lærerike artikler om verden rundt dem, alt fra teknologi til natur og dyr. Barna utvikler sine leseferdigheter på en morsom og interessant måte.

Opplever barnet leseglede vil han/hun ha glede av det resten av livet. Ungdom, som er vant til å lese, står sterkere rustet i en verden som pepres av kjapp og ofte unyansert informasjon. Blader for barn og ungdom stimulerer nysgjerrigheten og gir rom for egne meninger og ettertanke.

Den gode lesestundenIngenting er som den roen som senkes over hjemmet, når alle sitter fordypet i hvert sitt blad. Den gode lesestunden er gull verdt for hver enkelt. I vår familiekategori finner dere godt lesestoff for alle aldre og begge kjønn. La hvert eneste medlem av familien få velge sitt eget favorittblad.

Med Bladkongens familieutvalg, har hele familien alltid en kilde til kunnskap og underholdning. Lærerike quiz og kryssord gjør dere sammen.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3