Tegneserier & HumorEn god latter forlenger livet, og det er så sant som det er sagt. Humor er nødvendig. Uten selvironi og en avvæpnende latter blir det sosiale samspillet vanskelig. Tegneserier og humor tilbyr oss en pust i bakken og et skjevt, men ofte sant, blikk på oss selv og verden.

Sørg alltid for å ha en god latter for hånden. Humor trenger vi hele livet.

Les mer…

viser 5 blader

Et klokt menneske kan gjerne være barnligVår verden blir fort et trist sted å være hvis vi tar livet litt for alvorlig. Tegneserieskapere tilbyr oss et skråblikk på hverdagen. Her blir vi avslørt med et glimt i øyet, og det er befriende å bli minnet om det latterlige. Kloke mennesker kjenner barnet i seg selv.

Tegneserier og humor blir vi aldri ferdig med. Vårt store utvalg tilbyr humor for store og små. Du finner også mange underkategorier.

En undervurdert kunstartTegneseriekunsten er ofte undervurdert. Enkelte utøvere i dette faget skaper fantastiske fantasiuniverser. Andre klarer å sette fingeren på det kompliserte kun ved hjelp av et par streker. De fleste av oss har vokst opp med tegneserier. Det er ingen grunn til at vi ikke skal kunne more oss med dem som voksne også.

Tegneserier og humor samler og knytter bånd mellom generasjonene. Tegneserieblader bør alltid være tilgjengelige i alle hjem. Alle bør bli gitt sjansen til å le.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3