Stort utvalg av interiørbladerOm det er ommøblering, eller full oppussing vi står overfor, vil et interiørmagasin gi oss tips og idéer. Våre titler i kategorien Interiør strekker seg over hele spekteret; små leiligheter, villaer, gamle trehus og flotte herregårder. Vakre fotografier gjør bladene til små kunststykker.

Interiørblader gir gode idéer, men kan også nytes som små kunstverk i seg selv.

Les mer…

viser 61 blader

Et viktig fagVåre hjem er forskjellige, men interiørdesign har ikke blitt et eget fag uten grunn. Grunnleggende elementer i formgiving, balanse, fargelære og harmoni må alltid være tilstede. Dessuten er det alltid litt pirrende å ta en kikk inn i andres hjem...

For mange mennesker har interiørdesign blitt en morsom hobby. Det begynner som regel med at vi pusser opp, eller kanskje bygger vårt eget hus. Interiøret vårt er meget personlig, derfor er det godt at det fins så mange blader som gir oss inspirasjon.

Et tredimensjonalt kunstverkInteriørdesign henter mye både fra kunst og arkitektur, naturlig nok. Mange av oss ser på et tomt rom som en herlig utfordring, spesielt når det er vårt eget. Interiørmagasiner er fulle av gode løsninger, også når plassen ikke er så stor. Få mest mulig ut av den plassen og det budsjettet dere har til rådighet.

Gled deg over vakker interiørkunst og få nye idéer til egen bolig. Vi tilbyr flotte interiørblader fra inn - og utland.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3