ReiserReisemagasiner er alltid populære. Vi bruker dem når vi forbereder turer, eller vi bruker dem som en reise i seg selv. I kategorien Reiser finner du spennende og praktisk stoff fra alle verdens kriker og kroker. Lengter du etter eksotiske opplevelser? Se det spennende utvalget i våre reisemagasiner.

Abonner på et reisemagasin og få hele verden rett hjem i postkassa!
Les mer…

Praktiske rådI andre land gjør de ting på andre måter, og det er mye av grunnen til at vi i det hele tatt reiser. Den som er forberedt får mest ut av sitt besøk. Hva anses som normal høflighet i Kenya? Hva kan være fornærmende i Kasakhstan? Må vi vaksinere oss mot malaria hvis vi skal til Maldivene?

Reisemagasiner er spennende og nyttig for alle som vil ut å se verden. Smarte tips, fantastiske severdigheter og kulinariske opplevelser. Alle hemmeligheter avdukes.

Noen har vært der førUansett hvor vi skal dra, har noen vært der før. I reisemagasinene skriver erfarne globetrottere om sine opplevelser, og flotte fotografier tar oss med til utrolige steder. Vi kan nesten lukte espressoen på den italienske piazzaen, eller høre brølet fra løven i Serengeti.

Vi har kanskje ikke muligheten til å oppleve de mest eksotiske stedene på egen hånd. Et reisemagasin er ofte en reise i seg selv. Via spennende tekster og vakre fotografier blir vi med på reisen til det ukjente.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3