Mat & vinVi kan leve uten mye, men mat og drikke kommer vi aldri unna. Derfor er mat og drikke grunnleggende elementer i alle kulturer. Mat og vin er en hobby som deles av millioner rundt om i verden. I kategorien Mat og Vin finner du både lokale oppskrifter og eksotiske tradisjoner.

La våre kampanjetilbud gjøre ditt kosthold til en kulinarisk fest!
Les mer…

Helse og nytelseDet er ingen motsetning mellom god mat og sunn mat. Å sette seg litt inn i ernæringslæren, vil ha positiv virkning på helse og matglede. I kategorien Mat og Vin finner du blader om både helse og nytelse, gastronomi og sunn livsstil.

Utvalget har stoff for daglig matlaging, for hobbykokker og de gastronomiske kunstnere. Matlaging bør også være en fellesaktivitet i familien. Gir vi barna ansvar, deltar de ofte mer enn gjerne.

En kulinarisk reiseÅ lese og lære om matlaging i andre regioner, land og kontinenter er en reise i kultur og tradisjon. Vinproduksjon har urgamle røtter og er en del av mange nasjoners identitet. Vår interesse for mat og vin tar oss med under huden til folkeslag og kulturer over hele verden.

Setter du en libanesisk rett på bordet, fylles rommet av herlige dufter. Serverer vi en fransk årgangsvin, spilles musikk i våre ganer. Vi kommer ikke nærmere andre folkeslag enn når vi lager og nyter rettene deres.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3