Fra innsiden

Weekend i Oslo

tisdag 12 april, 2016 @ 09:52
0
I helgen tok hele firmaet turen til Oslo for en aldri så liten kick off! Og for en helg! Vi ankom hovedstaden på fredag ettermiddag og sjekket inn på Comfort Hotel på Karl Johan, etterfulgt av en herlig middag på Villa Paradiso på Solli.

Dagen derpå møtte vi opp på en bar på Karl Johan for å delta på Urban Race. Vi ble delt inn i fire lag, fikk en ipad og instruksjoner om hva som skulle gjøres de neste to timene. Så var det bare å begynne å løpe! Urban Race gikk nemlig ut på å finne frem til ulike steder i Oslo for å løse ulike oppgaver. Det var alt fra quiz til å lage rim, synge, spille inn videoer og ta bilder med fremmede. Og det var om å gjøre å få flest poeng innen tiden var omme! Jeg hadde på forhånd gitt uttrykk for at det ikke kom til å bli noe særlig løping fra min side, men da jeg stod der på Karl Johan med ipaden i hånden kicket konkurranseinstinket inn og jeg løp som en gærning de to neste timene! Herregud så gøy det var!

Resten av dagen spiste vi herlig mat, gikk på sightseeing og drakk propellbrus på nattestid. Det var en sliten, men glad og fornøyd gjeng som tok flyet hjem på søndag. Under kommer et lite bildedryss. Ikke alle bildene som egnet seg dagens lys, men noen ble det hvertfall!

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Oslo

Nå er det tilbake til hverdagen og jobb igjen, med gode minner i bagasjen!

Spania reise - Del 2

torsdag 16 april, 2015 @ 18:29
0
Nå fortsetter vi reisen opp på fjellet! Til Sierra Nevada og de fantastiske alpinbakkene. Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk når vi skulle stå på ski i Spania, men det var over all forventning. Den lille byen ligger 2100m over havet og vi tok en skiheis lenger opp og der begynte bakkene på 2400m. Forholdsmessig var det litt sent på sesongen og det ble endel løssnø i bakkene utover dagen. Så neste gang (jeg sier neste gang fordi jeg vil dra tilbake) vil jeg heller reise tidligere på året, februar er nok perfekt!

Jeg storkoste meg og det var supert å få stått på snowboard for første gang i år.
Spania del2

Spania reise - Del 1

tisdag 14 april, 2015 @ 12:37
0
I helgen var vi i Spania med jobben. Jeg har lengtet hele vinteren og reisen ble over alle forventninger. Vi startet fredagen med en lunsj på stranden på en restaurant som heter El Rebalaje i en liten by kalt La Herradura. Det var så hyggelig og alle var overlykkelige over det fine været. Det ble servert tapas med masse ulike sjømatsretter. En stor hit for meg som elsker all mat som kommer fra havet!

Under er noen bilder fra den vellykkede lunsjen og det kommer flere bilder fra reisen snart, så stay tuned!
Spania - del1

Jobbreise

tisdag 10 mars, 2015 @ 18:09
0
Nå er det akkurat en måned til vi reiser på en ny tur med jobben! For noen uker tilbake fikk vi endelig vite hvilken destinasjon vi skal reise til i år. Jeg har lengtet hele vinteren og årets reise blir til Sierra Nevada i Spania. Fjellkjeden ligger i Andalucia og er Europas sørligste skianlegg. Det skal bli veldig spennende og se hva de spanske fjellene har å tilby når fjellkjeden ligger i middelhavsområdet. (Et område som ellers er kjent for å ha et varmt klima og mye sol)!

Forrige året var vi i Verbier, en alpelandsby som ligger sørvest i Sveits. Verbier ligger midt inne i fire daler og er en av de største skiområdene i Europa. Alpinmulighetene er mange og bakkene uendelige. Jeg har aldri vært med på noe lignende og bare følelsen av å kjøre i de løypene var helt ubeskrivelig. Det går virkelig ikke an å forstå hvor liten man føler seg om man aldri har vært der. Som en liten maur med stor respekt for omgivelsene. Jeg kommer absolutt å dra tilbake dit en vakker dag, men først får man utforske nye eventyr.

Jeg håper på solfylte dager i Sierra Nevada og med et så fantastisk reisefølge så kan ikke dette bli annet enn en suksess. Gleder meg!

Verbier 2014
Verbier
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3