HageOrdet «hage» beskriver både et stykke land og en metafor. Hagen vår er en kilde til skjønnhet, ro og meditasjon. Samtidig kan den gi oss sunn bevegelse, frukt og grønnsaker. Hagen vår er en levende organisme som gjenspeiler oss selv.

I denne kategorien vil alle mennesker finne sin drømmehage.

Les mer…

Praktisk og spiritueltFå aktiviteter gir oss så mye tilbake som hagearbeid. Uansett størrelse, form og innhold er hagen vår en livgivende oase. Noen dyrker bær og frukt, noen former den som et kunstverk og noen foretrekker naturtomten. Til utforming og vedlikehold trenger vi uansett inspirasjon og kunnskap.

I denne kategorien tilbyr vi magasiner som retter seg mot en rekke ulike hageeiere. Gartnerblader forteller om planter og jordsmonn. Andre blader fokuserer på landskapsarkitektur og estetikk. Du finner også blader med spennende reportasjer om det mangfoldige dyrelivet i hagen din.

Fakta og muligheterHva vet vi egentlig om vår egen hage? Det regionale klima, surhetsgrad i jordsmonnet, områdets flora og fauna? Hva slags planter vil trives? Hvordan anlegge et blomsterbed? For å få mest mulig ut av hagen må vi lære om de lokale forutsetningene.

I vårt utvalg av blader, om hager og hagebruk, finner vi nyttig informasjon for alle typer hager. Jord, vann og sollys er grunnelementene. Finn det bladet som hjelper deg med å skape din egen helt personlige hage.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3