KryssordHjernen er nesten som en muskel. Blir den ikke trent mister den sin effektivitet og styrke. Å løse kryssord er hjernetrim av aller beste sort. I tillegg er det gøy, samt ofte en samlende og lærerik familieaktivitet.

Kryssordblader gir morsomme utfordringer for hele familien.

Les mer…

For alle og enhverÅ plundre med et kryssord er en øvelse vi faktisk bør gjøre daglig. Mange har det også som et lite ritual i hverdagen. Kryssord vedlikeholder og utvikler både hukommelse og ordforråd. Ha alltid et kryssordblad i veska. Det er gull verdt på bussturer, venteværelser og mens potetene koker.

Barn bør oppfordres til å løse kryssord. På den måten utvikler de sitt ordforråd og språk. Kryssord kan gjerne løses i fellesskap. Det er en fin aktivitet som samler og utfordrer på tvers av generasjonene.

Avansert og nybegynnerI våre blader får du kryssord med flotte premier. Selv om du ikke alltid vinner noe, har du likevel gitt hjernen litt trim og underholdning. Du behøver ikke ha en kryssordbok på størrelse med telefonkatalogen for å løse oppgavene. Med trening blir du bedre etter hvert. Bladene inneholder også andre, morsomme og utfordrende quiz og spill.

I våre kryssordblader finner du ulike vanskelighetsgrader og temaer. Her finnes også ekspertkryssord for de virkelig viderekomne, mens barnas kryssord tar for seg tematikk og språk på barnas egne premisser.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3