Fra innsiden

Årets bademote

tisdag 07 juni, 2016 @ 10:44
0
Sommerferien er rett rundt hjørnet og det er på tide å grave frem fjorårets badetøy. Vil du derimot oppdatere strandgarderoben din gir vi deg bademoten for 2016.

I år er det tropiske mønstre, sterke farger, print og lave og høye skjæringer som gjelder. I tillegg er det innafor med både bikini og badedrakt, så det finnes med andre ord ingen begrensinger. Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra prisvennlige merker som H&M, Mango, Bik Bok, Zara og & Other Stories.

bikbok2

Bikini fra BikBok

badedrakter2

Badedrakt fra Zara / Badedrakt fra Zara

mango

Bikini fra Mango
bikbok

Bikini fra BikBok
badedrakter

Badedrakt fra & Other Stories / Badedrakt fra & Other Stories
hm2

Bikini fra H&M
hm3

Bikini fra H&M

Og husk; alle størrelser, former og kropper er like fine, så ikke kast bort tid på å være redd for å vise deg i badetøy på stranden. For vi har alle den perfekte sommerkroppen. Elsk deg selv og nyt sommerens varme dager.


Vi vil også anbefale følgende lesning

Ekstra utgaver
Helgetilbud
Juletilbud2019
PremiespesialVi presenterer den grønne super teen!

torsdag 02 juni, 2016 @ 11:45
0
Sjansen for at du har hørt om matcha er ganske stor, da den tok landet med storm i 2015. Om du derimot ikke har fått med deg hva matcha er, uro deg ikke. Vi gir deg the lay of the land!

Matcha er japansk grønn te som er malt til pulver og det som gjør dette grønne pulveret så populært er de enorme helsefordelene. Tradisjonell grønn te sies å blant annet redusere stress, øke forbrenningen og gi påfyll av antioksidanter. Matcha te gir oss også alt dette, bare i mye større grad. Dette kommer av at når du drikker matcha konsumerer du pulviserte teblader, ikke bare det det varmet vannet har klart å trekke ut.

matcha

Matcha har en sterk grønn farge og er rik på naturlig koffein, noe som har ført til at mange har byttet ut morgenkaffen med denne grønne mirakel teen. Ikke bare er det et sunnere alternativ, men den er mer skånsom for magen.

I motsetning til annen te skal ikke matcha trekke før teen fjernes, her blander du pulveret i varmt vann (men ikke kokende) og visper det med en bambusvisp, slik at det dannes et luftig og tynt skumlag på toppen. Har du ingen bambusvisp er det helt i orden, vi gir deg en forenklet versjon. Test og se hva du synes.

Ingredienser
Vann
Matcha pulver (tilgjengelig på Helsekost)
Mandelmelk

Fremgangsmåte
Kok opp vann til ca. 70 grader. Om du ikke har en vannkoker som viser grader kan du bare skru av før det begynner å koke ordentlig. Fyll ca ¾ deler av koppen og ha i en teskje med matcha pulver. Visp eller rør om med skje før du fyller resten av glasset med mandelmelk. Så er det klart for å nytes!

Matcha1


Kommende Titler
Inaktive titler

Kunsten å legge fra seg mobilen

onsdag 01 juni, 2016 @ 11:05
0
Sitter du ofte med nesen ned i mobilen? Skroller du deg gjennom diverse apper før leggetid, på bussen eller til og med ved middagsbordet? Da er du faktisk man i dag kaller for mobilavhengig. Velkommen i klubben sier bare vi.

Det finnes faktisk noe som heter Nomofobi og nomofobi er angst for å være uten mobiltelefon. Så om du er en av de som får noia når de ikke har mer batteri, blir irriterte når de ikke har dekning eller som bare «må sjekke noe» flere ganger om dagen, ja da er det nok stor sannsynlighet for at du lider av nettopp dette.

I dagens samfunn får sosiale og digitale medier enorm oppmerksomhet i hverdagen vår, og mange av oss bruker nok i overkant mye tid på mobilen. Flere undersøkelser viser at opp mot halvparten av Norges befolkning kan være avhengig av mobiltelefonen, i henhold til Aftenposten. Det konstante behovet for å være på nett, vite hva som skjer og konstant være tilgjengelig for andre mennesker er dessverre ikke sunt i lengden.

Da er det store spørsmålet: Er det verdt å bruke så mye tid på telefonen?

mobil

Det er uten tvil lurt å legge fra seg mobilen fra tid til annen, om vi liker det eller ikke. Men om du er en av dem som sliter med nettopp dette kan vi råde deg til å sette noen enkle «mobilregler».

- Prøv å ikke ta med mobilen inn på soverommet. Det er faktisk her merparten av mobilbruket foregår. Bla heller i et magasin eller les noen sider før du skal sove. På den måte kobler hjernen av og forbereder seg på en god natts søvn.

- Skru mobilen på lydløst eller skru den helt av under middagen. Om det hjelper legg den gjerne i en skuff eller i et annet rom. Out of sight – out of mind. Hvertfall nesten. Prøv å gjør dette når du spiser alene også.

- La mobilen ligge i vesken eller jakkelommen under bursdagsfesten eller selskapet du er i. Om du sliter, start med en time eller to. Du trenger ikke oppdatere dine 899 venner på sosiale medier om hva du gjør til enhver tid, nyt heller tiden du har sammen med menneskene som er der med deg.

- Lær deg å kjede deg igjen. Ikke dra opp mobilen med en gang du må vente på bussen eller når du er ute på en gåtur eller står i kø på butikken. La hjernen koble av litt og ta heller inn inntrykkene rundt deg, slik man gjorde i gode gamle dager.

Så, la oss se om du klarer å logge av din digitaliserte hverdag. Lykke til!
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3