- Nordens største magasinvarehus
- Alltid kampanjepriser
- Gaver som passer alle
Så over til ukens oppskrift! Jeg tenkte å dele favorittoppskriften min som inneholder Quinoa. Det finnes utallige varianter av både wraps og salater men jeg har enda ikke funnet noen som slår denne. Utfordre meg gjerne :)
Du behøver
300 g kylling
6-8 stk fullkorn wraps
2 dl quinoa
200 g babyspinat
200 g feldsalat (vårsalat)
2 stk gulrøtter
1 stk mango
100 g chèvre
6-8 ss balsamico
Slik gjør du
1. Begynn med å skylle quinoaen godt under spingen i en sil. Ha deretter quinoaen i en kasserolle sammen med 4 dl vann. Sett på platen og legg på et lokk. Når vannet koker kan du gi det 10-15 minutter. Bruk en gaffel og fluff til, smak eventuelt til med litt salt. Klart!
2. Stek kylling.
3. Putt babyspinat og feldsalat i en bolle. Kutt opp gulrøttene i små staver og ha det i bollen. Ha i quinoaen når den er avkjølt og dress opp salaten med balsamico. Bland alt godt!

5. Det eneste som gjenstår nå er å legge wraps og chèvre på fat. Samt legge kyllingen i en bolle.

Bon Appétit!
