jul
Dager til julaften: 8
Dager til julaften: 8
  • Nordens største magasinvarehus
  • Alltid kampanjepriser
  • Gaver som passer alle
0 abonnement Vis innhold | Til kassen
Kunst & Litteratur

Kunst, Kultur & LitteraturJo mer vi vet om noe, jo større glede har vi av det. Moderne kunst kan noen ganger virke vanskelig og lite tilgjengelig. Men kultur er jo alt fra hip-hop til gamle Egypt.

Benytt deg av våre kampanjetilbud og bli med inn i kunstens verden!

Les mer…
Skjul filtrering
Hva søker du? Vi har 54 blader i kategorien Kunst & Litteratur.
Filtrer og finn akkurat det du søker etter!
Premie:
Kun med premie
Vurdering: 0 - 9
pris: 50 - 2000

Et spennende univers«Kunst er en løgn som forteller sannheten», sa en berømt kunstner. Kunstneriske uttrykk bruker ofte et intuitivt språk. De forteller oss om det vi aner, føler og sanser. Kunst reflekterer vårt innerste vesen. Det der inne som ikke kan formuleres klart og logisk. Derfor er kunsten så viktig.

Det store utvalget av magasiner om kunst, kultur og litteratur tilbyr bilder, illustrasjoner og lesestoff for kunstelskere og nybegynnere. Bredden er stor og vi finner kunsthåndverk, historisk kunst og moderne uttrykk.

En utrolig opplevelseVi går på en utstilling nå og da og vi prøver oss på litt poesi i ny og ne. Plutselig skjer noe rart; et dikt, et bilde eller en skulptur treffer oss som et slag i solar plexus. Hva skjedde? Hvorfor har enkelte kunstuttrykk en sterk påvirkning på oss?

I en verden, som stadig blir mindre, blir forståelse av kunst og kultur desto viktigere. Kunsten oppstod som en naturlig forlengelse av samfunnsutviklingen. Denne utviklingen pågår stadig, og kunsten har ofte vist seg å ligge et hakk foran.