Jente JenteDet kommer alltid den tid når det ikke lenger er alt man hverken kan, eller vil snakke med foreldre om. Et abonnement på et jenteblad, eller to, er en god investering for alle tenåringsforeldre. Her fins stoff som forteller om livet på godt og vondt.

Popstjerner og fotballkjekkaser, men også alvorlig stoff som opptar de unge.
Les mer…

viser 3 blader

En annen verdenVi har alle vært unge, men det glemmer vi fort. Tenåringsjenter har krav på sitt eget privatliv, en verden de voksne ofte føler avstand til. Jentebladene vet hva ungdommen er opptatt av, både det underholdende og alle de vanskelige spørsmålene.

I kategorien Jente, tilbyr vi blader for den nyankomne tenåringen og den unge kvinnen. Mote og trend er nesten alle ungdommer interesserte i, men her fins også lesestoff om musikk samt spalter av mer personlig karakter.

Den evige kjærlighetenDet finnes knapt et jenteblad som ikke tar for seg romantikk og kjærlighet. Ikke så rart, det er jo det viktigste i livet. Når tanker om kjærlighet og intimitet melder seg, er det godt å ha tilgang til informasjon.

Å være ung er en av livets aller største utfordringer. Vi skal plutselig være en del av samfunnet, samtidig skal vi finne oss selv. I denne tiden har vi et umettelig begjær etter informasjon, noen som snakker om det å være oss.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3