Hjemmet

Dette bladet er på Norsk

4/5 (3456 stemmer)

Nr 1 på topplisten!

Produktbeskrivelse

Hjemmet, Norges største ukeblad med nesten 300 000 lesere hver uke, har i 112 år levert hyggelig lesestoff til norske kvinner. Fokuset er på hus og hjem og det gode liv sammen med de man er glad i.

Bestill et abonnement til kampanjepris fra Bladkongen i dag og få inspirerende lesning rett hjem i postkassen!

Hjemmet skal hver uke være som et Norgesglass fylt med inspirerende matsaker, gode oppskrifter på kaker og annen bakst, koselige interiører, gode helsesaker og fine reisereportasjer.

Bladet inneholder sterke reportasjer og inspirerende intervjuer med interessante mennesker. Kort og godt er Hjemmet en kilde til kos, inspirasjon, underholdning og nyttige tips.

Forlaget informerer om følgende: Hjemmet har 62 utgaver per år. Det gis ut ett ordinært Hjemmet i uken, men enkelte uker vil man også få med den populære temautgaven Hjemmet Helsemagasin, som også regnes som en utgave.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 62
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 8 %
Kvinner: 92 %
Alder: 45 - 85 år


500 tegn igjen

Undis Bånn Thorsen,
Jeg har av alle ukeblader likt best hjemmet.Elsker kryssord men de gjentar seg veldig på løsning,så enkelte er det lite nytt i.Kunne tenkt meg litt variasjon i kryssordene.Ellers er hjemmet ett koselig blad,men det irriterer meg at når jeg bestiller hjemmet tilbud 22 nr ,får jeg bare 18.De sender med helseblader som blir regnet som ett nr .Dette syns jeg ikke er riktig.Har vi bestilt hjemmet så har vi det,og ikke helseblad.Så ikke dette at det sto langt nede i annonsen om dette.Det er ett minus.
Trine,
Super kundeservice. De forandret velkomstgave et par dager etter at jeg spurte de om det. 5. april bestilte jeg Hjemmet, 11 april mottok jeg velkomstgaven og 21. april hadde jeg allerede første blad i postkassen. Så raskt og effektivt. Kjempefornøyd.
Maria j kristiansen,
Jeg prøvde det abonnementet med ting i fra Oriflame. Jeg ble meget fornøyd og ønsker å fortsette abonnementet.gode historier i fra virkeligheten. Og mye strikk og mye kryssord. Passer godt til min smak, men litt for mye reklame.
Maria j kristiansen,
Jeg prøvde det abonnementet med ting i fra Oriflame. Jeg ble meget fornøyd og ønsker å fortsette abonnementet.
Kirsten L. Pedersen,
Dessverre så er ikke Hjemmet det bladet det en gang var. Jeg sa opp mitt abonnement etter endringene som kom ved skifte av redaktør. Dette kommenterte jeg da. Det gikk på bladkvalitet som ble bedret etterhvert, men også innholdet var endret i en retning jeg ikke satte pris på. Jeg har i ettertid blitt kontaktet gang på gang med spørsmål om å bli abonnent igjen. Sa ja i et svakt øyeblikk, men ser nå etter flere måneder at jeg ikke leser bladet. Sier opp igjen! Takk for meg!
Eva T. Langli,
Greit med et blad som inneholder litt forskjellig
Bente,
Hjemmet er et allsidig blad som alle i familien kan glede seg over. Lesing , Quiz , kryssord , håndarbeid og gode reisetips. Godt magasin.
Tove,
Alt for store bilder - for mye strikkeoppskrifter - for mye reklame. Hva med litt mer seriøse inlegg om virkelige folk, ikke de oppdiktede "virkelighets fortellingene". Nei .. lag et seriøst magasin, og få fler kunder.!
Gunnvor ,
Koselig blad som er en glede å lese for hele familien ??
Anne-lise Martinsen,
ALT FOR MYE REKLAME! Ellers et supert blad ;)
Ann Elise,
Et kjekt blad. Ønsker meg litt mer klær, moter og gode tips i den forbindelse.
Wennyh,
Blitt litt for mykje strikking. Dette burde det vore eigne blad for. Fleire virkelighetshistoriar samt gode novellar og interiør er mitt ønskje.
inger- marie,
Det er, for mye kryssord, og for lite virkerlig Historier fra gammel tid. Det var også en tullete Roman som gikk over 12 uker. Det blir 3månter, med noe surr Drømmereise het det, og det hoppet fra det ene til det andre. Strikke oppskrifter kan en få nok av i Familien, og andre plasser. Det jeg liker best er, og lese om historier om Synøve Finden, og Fyrstikkpikene. Mitt abonemang går snart ut, og jeg tar en pause, for det er ikke intresant lenger.
A.M.M,
Fint blad. Best når de har med historiske artikler. Supert Quiz!!!
Ingjerd Moe Tollefsen,
Liker godt kryssord oppgavene. Ok fortellinger
Audny Nesse,
Det er altfor mye triste historier fra virkeligheten. Eg vil kose meg med et blad, ikke bare lese om andre sin elendighet.
Unni,
Har abonnert på Hjemmet i flere år, men synes ikke bladet er så fint som tidligere,da det var litt mer utfordrende kryssord. Mat, kaker, slanking og mye mer reklame enn før. Store mengder strikkeoppskrifter av gensere eller strikk til en liten venn og sparsomt med skikkelige hekleoppskrifter. Må vel være årevis siden jeg så hekleoppskrift på fine duker, tepper, gardiner osv. Vet ikke om jeg skal fornye abonnementet nå.
Ella,
Likar ikkje at det er fleire romanar (føljetongar) i bladet. Historiane frå verklegheita set eg mykje meir pris på. Men dei er det plutseleg berre blitt 2 av!? Synes og det er litt for mange sider med kryssord. Strikkeoppskriftene set eg pris på. Skulle gjerne sett at det i kvart nummer var ei oppskrift til vaksne og ei til born/baby.
Anne,
Er enig i at bladet har tapt seg i kvalitet. Det er for mange strikkeoppskrifter og oppskrifter på mat, for mye helsestoff, for mange kryssord og rett og slett for få interessante artikler.
Eva,
Alt for mye helseopplysninger
aslaug finsrud,
Bladet er blitt veldig kjedelig. Alt for mye helsestoff, reklame, mat, og ikke å forglemme disse historiene fra virkeligheten. Jeg vil ha mye mer stoff om vanlige folk.
Kari,
Ønsker flere historier fra virkeligheten. Og det holder med 1 roman i hvert nummer. Kanskje kommer jeg tilbake som abonnent.
Aileen ,
Hjemmet er et koselig blad med masse leseglede. Jeg har abonnert på hjemmet i mange år og får alltid bladet i postkassa før helgen ??
Marianne sæta,
Jeg skal abbonere på hjemmet
Inger,
Jeg har holdt Hjemmet i flere perioder pga ganske bra kryssord som jeg prøvde å løst hver uke. Men jeg gikk lei da det ble for mange ord i kryssordene som jeg ikke hadde hørt før. Når dere har et bedre gjennomførbart kryssord, kommer jeg tilbake.
Hanne,
Altfor mye reklame,men ellers et interessant blad med koselig lesestoff
Norill Bjørke,
Gleder meg alltid til Hjemmet kommer. Mye å lese, og god kvalitet
Reidun Forr Hemma,
Bra. Mye stoff av interesse.
Anders,
Hjemmet er et fantastisk kvalitetsblad - som både gir inspirasjon og nytteverdi. Mye nyttig om mat og helse, og inspirasjon fra gode reporasjer. I tillegg har de bra kryssord og gode reisetips. Rett og slett kvalitet!
jane lunder,
beste bladet på markedet,har lest det i alle år
Berith Annelise Fjeld,
Hjemmet er det beste ukebladet. Gleder meg til det ligger i postkassen hver uke. Først kryssord, som jeg sender inn hver uke, deretter strikke, mat og kakeoppskrifter. Reisetipsene er også veldig bra. :)
Svein Robert Janicki,
Jeg leser Hjemmet hveruke,mye bra lesestoff.
Oddveig,
Gleder meg alltid til Hjemmet kommer. Mye å lese, og god kvalitet
Aud Byrknes,
Hjemmet er best.Måtte bli abonent igjenn
oddbjørg flem,
liker veldi godt hjemmet
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3