Allers

Dette bladet er på Norsk

4/5 (2264 stemmer)

Nr 1 på topplisten!

Produktbeskrivelse

Allers er ukebladet som gir leserne kos, underholdning og avslapping - et moderne blad for voksne kvinner som verdsetter familie og gode relasjoner. Bladet skal inspirere til det gode livet med lesning om blant annet mat, helse, håndarbeid, mote, interiør og reiser.

Bestill et abonnement på Allers til kampanjepris fra Bladkongen i dag og gled deg til at bladet dukker opp i postkassen hver uke.

Allers har i over 140 år gjort hverdagen til sine lesere litt hyggeligere og presentert velskrevne artikler og reportasjer som gir leserne nye inntrykk, ideer, tips og råd. Smakfulle oppskrifter, kreative hobby- og håndarbeidsprosjekt, innsiktsfulle artikler om samliv, inspirerende interiørreportasjer og underholdende kryssord er bare noe av det som bladet har å by på. Således er Allers det foretrukne ukebladet til mange familieorienterte kvinner.

I tillegg til spennende lesning som fremmer skaperglede og kreativitet byr Allers også på berørende reportasjer med lesernes egne fortellinger. Møt interessante og engasjerende mennesker som deler med seg av sin livshistorie og som inspirerer til å reflektere over hverdagen. Allers dyktige skribenter presenterer førsteklasses redaksjonelt innhold og sørger for et blad med høy kvalitet og solid journalistikk.

Allers er kort fortalt et koselig ukeblad med fokus på familie, skaperglede og innsikt. Bli abonnent i dag eller gi bort et abonnement til noen du er glad i, så dukker Allers opp i postkassen én gang i uken.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 52
Forlag: Aller Media AS


Hvem leser bladet?

Menn: 7 %
Kvinner: 93 %
Alder: 45 - 99 år


500 tegn igjen

A.M.M,
Kjempefint blad. Veldig bra legesider. De beste!!! Og kryssordene.
sigrunn kristiansen,
Allers er residert det beste ukebladet, dekker både mat,kryssord, hverdagslige interesser, Koser meg meg med det bladet. Ha en fin dag dere
berit,
jeg vill gjerne abonere på dette bladet
Natalia Saidova,
Hei Jeg er fra Russland i opprinelig. liker å lese disse ukebla
Guro,
Enig, Eli! Jeg har fått nok av lavkarbo, og har sagt opp abonnementet! De som vil leve etter lavkarbo, kan finne stoff om det andre steder! Allers bør heller vise mangfoldet i en sunn livsstil!
Eli Tørvik,
Er sjokkert over hvordan dere kjører på med lavkarbo stoffet. Det er jo ikke forsket nok på det, alt det fettet tåler jo ikke alle. Tenk på de som serverer det til små barn. Skal folk leve på det for ever? Spis sunn mat som før, men i mindre porsjoner. Hvorfor må alle være så tynne? Så slutt nå!!!!
bb,
de absolutt beste kryssord, særlig lunnan....ellers også et hyggelig blad, er iallefall det ukebladet jeg liker best.
magnhild,
et tvers igjennom hyggelig blad.Mye gode råd og tips for hele familien. Et godt blad for folk flest.Tror jeg kommer til å abonnere på det.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3