Fra innsiden

Julegaver til hele familien!

torsdag 21 december, 2017 @ 13:43
0
Nå er det bare noen få dager igjen til julaften og det er på høy tid å tenkte på hva du skal kjøpe i julegave til familien. Det kan være vanskelig, så derfor tenkte jeg å gi deg litt tips blandt alle julegavene på Bladkongen. Et abonnement på favorittbladet er en perfekt julegave som varer lenge etter julaften. Hos oss finner du julegaver for enhver smak og i alle prisnivåer! (Alle julegaveabonnement avsluttes automatisk). Vi har også en julegaveguide som kan gi deg gavetips! Behøver du hjelp med julegave til et annet familiemedlem? Skriv i kommentarsfeltet!

Til mamma: 1. Se og Hør 2. Norsk Ukeblad 3. KK 4. Hjemmet
Til mamma

Til pappa: 1. Illustrert Vitenskap 2. Vi Menn 3. Historie 4. Pondus
til pappa

Til barna: 1. Det Nye 2. Aftenposten Junior 3. Autofil 4. Julia
5. Donald Duck & Co 6. Wendy 7. Donald Duck Junior 8. Illustrert Vitenskap
til barna

Happy Valentines Day

tisdag 14 februari, 2017 @ 07:00
0

Valentines Day; den mest elskede dagen av nyforelskede og den mest hatede av single. Uansett hvilken kategori du lander i tenkte vi det kan være gøy å ta en titt på hvorfor vi egentlig feirer kjærlighetens dag.

Valentines Day, også kalt alle hjerters dag feires den 14 februar hvert år, og er en feiring av kjærlighet og romantikk. Det er litt forskjellige versjoner som florerer der ute på oh’store internett, men det sies at det stammer fra St.Valentine. St.Valentine var en kristen romer som avled martyrdøden den 14.februar år 269 e.Kr. og etterlot en hilsen til sin hjertens utkårede som han signerte "Din Valentine." Siden den tid har 14. februar vært viet til kjærligheten. Romantisk, sant?

I utgangspunktet feires dagen hovedsakelig i engelskspråklige land, men som med alle andre lignende feiringer har den etter hvert også fått solid fotfeste her i Norge. Det er vanlig å kjøpe blomster eller sjokolade og gi sammen med et romantisk, håndskrevet kort til sin kjære.
Vi oppfordrer deg til å feire dagen i form av å spre kjærlighet til ALLE. Om det er til din partner, ektefelle, livslange venn eller til et familiemedlem, gjør noe hyggelig for vedkommende i dag. Kjærlighet kan man aldri få for mye av <3

PS; trenger du tips til hva du kan gi litt spontant på selve dagen? Hvorfor ikke gi et bladabonnement? Gaven som fortsetter å vare lenge etter at rosene har visnet. Ta en titt på vårt store utvalg her.

vdPåfyll av motivasjon

måndag 06 februari, 2017 @ 09:03
0
Januar er over og den ekstreme treningsmotivasjonen som så ofte kommer med det nye året har begynt å dale. Men fortvil ikke; det er mange små ting som kan motivere deg til å trene og vi deler dem med deg!

Prøv deg frem
Hater du svømming? Vel, da skal du ikke kaste bort tid på å kave deg til svømmehallen. Føler du deg som en giraff på Zumba? Ja, da dropper du Zumba. Finn treningsformen som passer deg og sjansen for at du opprettholder treningen blir større. Og med tanke på mengden av tilbud der ute finner du garantert noe som passer deg, du må bare lete litt.

Den ultimate spillelisten
Musikk er uten tvil den største motivasjonsfaktoren på trening. Ikke undervurder effekten av den ultimate spillelisten. Ha for eksempel flere spillelister så du kan variere fra dag til dag.

Litt hver dag
Istedenfor å lide deg gjennom 90 minutters spinning økt fra helvete eller trene styrke i det uendelige to ganger i uken, så er det faktisk bedre å bevege kroppen litt hver dag. Det innebærer ikke at du MÅ komme deg på treningsstudio, det holder å gå en tur, gjøre noen enkle øvelser hjemme eller ta deg en sykkeltur. Varier treningen og bytt ut ordet trening med aktivitet og se om ikke det gjør noe med motivasjonen.

Belønn deg selv
Å belønne seg selv for en vel gjennomført treningsøkt (eller uke) er bare på sin plass! Kanskje ikke ved å hive i seg to store poser chips, men ved å unne seg noe nytt eller gjøre noe du liker. Massasje for eksempel? Eller en tur på kino?

Og om ingen av punktene over hjelper anbefaler vi et abonnement på enten Det Nye Shape Up, Aktiv Trening eller iForm. Her finner du en haug med tips og triks som får deg opp fra sofaen og inn i joggeskoene!

trening

En hyllest til alle fantastiske mødre

fredag 03 februari, 2017 @ 09:27
0
Morsdag er rett rundt hjørnet: Dagen der mødre over hele landet hylles og får litt ekstra oppmerksomhet fra sine barn eller respektiv partner.

Men hva er egentlig morsdag? Og hvorfor feirer vi den?

I følge vår kjære søkevenn Google er morsdagen en hedersdag for mødre som feires på varierende dato i forskjellige lang. I Norge er det alltid andre søndagen i februar. Denne tradisjonen, som med så mange andre, har opprinnelse fra USA, tilbake til 1905 da Anna Marie Jarvis hedret sin nylig avdøde mor med en minnesmarkering. Moren hadde gjennom 1800 tallet prøvd å forbedre de sanitære forholdene for alle parter etter den amerikanske borgerkrigen ved å opprette flere foreninger som hun kalte «Mothers' Day Work Clubs». Etter minnesmarkeringen arbeidet datteren Anna Marie med å få innført en offisiell minnedag for mødre, og første morsdag ble feiret 10. mai 1908 i West Virginia. Deretter spredte det seg raskt til resten av statene og i 1912 ble det erklært en offisiell helligdag.

Er du forberedt eller lurer du på hva du skal gi? Hvorfor ikke overraske med et abonnement på hennes favorittmagasin? Vis henne hvor fantastisk og unik hun er ved å gi en gave som varer lenge. Vi har samlet en rekke magasiner i vår morsdagskampanje som du finner her. Om ikke så gjør en stor klem og et håndskrevet kort susen også. Lykke til!

mamma

Det Nye kåret til årets magasin

onsdag 13 juli, 2016 @ 08:54
0
Det Nye

Redaktør Karine Thyness // Bilde lånt fra Klikk.no

I mai i år delte kulturminister Linda Hofstad Helleland på vegne av Mediebedriftenes Landsforening ut prisen Årets Magasin til Redaktør Karine Thyness og magasinet Det Nye. Vi tok en prat med Thyness om seieren!

Hva følte du da dere vant?
- På videoen fra prisutdelingen hører du en dame i salen som hyler «jeg døøøøør!» når begrunnelsen for årets magasin leses opp. Den damen var meg! For i det øyeblikket skjønte jeg at vi hadde vunnet. Jeg gikk inn i en fullstendig lykkerus, og vi nyter fortsatt den gode følelsen her i redaksjonen!

Hadde du forventet å vinne prisen?
- Nei. Vi i redaksjonen visste at vi hadde gjort veldig mye bra i året som gikk. Vi hadde levert mange sterke og viktige saker for unge kvinner og ikke minst startet opp #sjekkdeg-kampanjen med Kreftforeningen, som fikk mange tusen kvinner til å sjekke seg for celleforandringer. Men for oss på innsiden kan det være vanskelig å vite hvor synlig det vi gjør er for dem på utsiden. Vi hadde fått veldig mange tilbakemeldinger fra leserne våre, og prisen viser jo at vi også blir sett og anerkjent av bransjen selv. Det er utrolig stas.

Hva inspirerte til en slik kampanje der dere mobiliserte over 6.500 jenter til å sjekke seg for livmorhalskreft i fjor?
- Vi hadde et genuint engasjement for saken i redaksjonen, og det var et tema det ble skrevet veldig lite om. Vi når ut til veldig mange jenter og tenkte at her kan vi gjøre en forskjell. Vi slo oss sammen med Kreftforeningen og journalist Thea Steen, og det ble til et samarbeid som fikk veldig stor slagkraft.

Hva gjør Det Nye unikt?
- Det Nye er et inspirerende og superlekkert motemagasin, samtidig som vi har reportasjestoffet som setter agenda og virkelig berører unge kvinner.

Hva er det beste med å være redaktør for magasinet?
- Det er utrolig gøy å jobbe med en dedikert gjeng som virkelig brenner for å lage det råeste innholdet for våre lesere, og det er veldig inspirerende og skjerpende å jobbe med en målgruppe som gir oss så mye umiddelbare tilbakemeldinger på hva vi er gode på og hva vi kan bli bedre på. Vi står «fremme i skoen» for hele tiden å kunne levere det beste.

Hva står på planen fremover for Det Nye?
- Nå har vi akkurat redesignet magasinet. Vi synes det tydeliggjør det unge og rå ved dagens Det Nye, i tillegg til at det løfter frem innholdet vårt enda bedre. Vi har flere spennende samarbeid vi jobber med fremover, og til høsten kommer #sjekkdeg del 2. Det gleder vi oss til.

Sommerens must-haves!

tisdag 12 juli, 2016 @ 08:47
0
Det er enkelte ting man rett og slett ikke klarer seg uten om sommeren. Enten det er mat som smaker ekstra deilig når det er varmt ute eller noe som tar oss med tilbake til barndommen og det bekymringsløse liv. Vi gir deg våre topp fire must-haves under sommermånedene!

Is
Vi kan vel alle si oss enig at det ikke er ordentlig sommer uten iskrem? Gjerne i bøtter og spann! Min soleklare favoritt er kuleis! Det tar meg rett tilbake til hytta på Sørlandet, da jeg hver sommer fikk lov av bestefar å velge hele 3 kuler med is.

iskrem

Jordbær
Jordbær med fløte, jordbær med is, jordbær på brødskiven eller bare som snacks! Jordbær er selveste betegnelsen på sommer og aller helst markjordbær. Det smaker ekstra godt når du har plukket dem selv.

jordbær

Magasiner
Uansett om du er hjemme, på hytta eller i utlandet, om du er på stranden, i parken eller koser deg i hagen; godt lesestoff er viktig! Og hva er vel bedre enn magasiner der man kan få påfyll av inspirasjon og lese spennende reportasjer?

magasiner

Iskaffe
For oss kaffe-elskere er det ikke bare å gi opp morgenkaffen, men samtidig er det ikke noe som frister når varmen slår til for fullt. Redningen er da iskaffe! Perfekt til late sommermorgener.

iskaffe

Hva er dine must-haves under sommeren?

Iskaffe i sommervarmen

måndag 11 juli, 2016 @ 13:50
0
Solen skinner og sommerferien er i full gang! Hva passer vel da bedre enn en oppskrift på en nedkjølende iskaffe?

Iskaffe er ikke bare enkelt å lage, men smaker mye bedre enn den du kjøper i butikken. Alt du trenger er espresso, litt melk, en sukkerbit og isbiter.

iskaffe

Ingredienser
Espresso
Melk
Isbiter
Søtningsmiddel (sukker eller honning)

Fremgangsmåte
Kok opp espresso i en kanne, eller med maskin. Hell over i et glass, tilsett isbiter til de når toppen av glasset og fyll den resterende plassen med melk. Tilsett eventuelt sukker eller honning før isbitene hvis du vil ha iskaffen litt søtere. Sett i fryseren eller kjøleskapet noen minutter for å få den ordentlig kald.

Nytes utendørs i sommervarmen, helst med et godt magasin til.
1 2 3 4 5 6 7 8 Neste
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3