Fra innsiden

Iskaffe i sommervarmen

mandag 11 juli, 2016 @ 13:50
0
Solen skinner og sommerferien er i full gang! Hva passer vel da bedre enn en oppskrift på en nedkjølende iskaffe?

Iskaffe er ikke bare enkelt å lage, men smaker mye bedre enn den du kjøper i butikken. Alt du trenger er espresso, litt melk, en sukkerbit og isbiter.

iskaffe

Ingredienser
Espresso
Melk
Isbiter
Søtningsmiddel (sukker eller honning)

Fremgangsmåte
Kok opp espresso i en kanne, eller med maskin. Hell over i et glass, tilsett isbiter til de når toppen av glasset og fyll den resterende plassen med melk. Tilsett eventuelt sukker eller honning før isbitene hvis du vil ha iskaffen litt søtere. Sett i fryseren eller kjøleskapet noen minutter for å få den ordentlig kald.

Nytes utendørs i sommervarmen, helst med et godt magasin til.

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3