Fra innsiden

Sommerens must-haves!

tirsdag 12 juli, 2016 @ 08:47
0
Det er enkelte ting man rett og slett ikke klarer seg uten om sommeren. Enten det er mat som smaker ekstra deilig når det er varmt ute eller noe som tar oss med tilbake til barndommen og det bekymringsløse liv. Vi gir deg våre topp fire must-haves under sommermånedene!

Is
Vi kan vel alle si oss enig at det ikke er ordentlig sommer uten iskrem? Gjerne i bøtter og spann! Min soleklare favoritt er kuleis! Det tar meg rett tilbake til hytta på Sørlandet, da jeg hver sommer fikk lov av bestefar å velge hele 3 kuler med is.

iskrem

Jordbær
Jordbær med fløte, jordbær med is, jordbær på brødskiven eller bare som snacks! Jordbær er selveste betegnelsen på sommer og aller helst markjordbær. Det smaker ekstra godt når du har plukket dem selv.

jordbær

Magasiner
Uansett om du er hjemme, på hytta eller i utlandet, om du er på stranden, i parken eller koser deg i hagen; godt lesestoff er viktig! Og hva er vel bedre enn magasiner der man kan få påfyll av inspirasjon og lese spennende reportasjer?

magasiner

Iskaffe
For oss kaffe-elskere er det ikke bare å gi opp morgenkaffen, men samtidig er det ikke noe som frister når varmen slår til for fullt. Redningen er da iskaffe! Perfekt til late sommermorgener.

iskaffe

Hva er dine must-haves under sommeren?

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3