Julegaver 2019

Julegaver som passer hele familien
Alle julegaveabonnement avsluttes automatisk
Starter automatisk etter jul
Over 4 millioner solgte

mer info...

Trenger du hjelp med å finne den perfekte gaven?

Bruk gaveguiden!

Vis forslag

Julegaver som passer hele familien

Jul i år igjen! Det skal feires med flotte julegaver til nære og kjære. Her har vi samlet julegaver som passer til hele familien.

Når du kjøper julegaver på Bladkongen.no sies abonnementet opp automatisk etter endt abonnementsperiode, slik at den som mottar julegaven ikke trenger å tenke på å si det opp.

Når du har gjennomført din bestilling får du mulighet til å lage et kort med en personlig gavehilsen til mottaker. Abonnementet starter opp etter den 24. desember og gir god lesning levert direkte hjem i postkassen i lang tid etter julaften.

Hvorfor ikke kjøpe julegaver til hele familien på Bladkongen? Vi har sørget for at du enkelt kan finne julegaver til mamma, pappa, bror og søster – uansett alder. Søk gjerne blant våre mange julegavetips eller klikk deg rundt blant de mest populære magasinene for å finne titlene som passer for nettopp din familie og dine venner.

Hos oss finner du alltid de største magasinene, men også smalere spesialblader fra mindre forlag.

Søk blant våre mange julegaver og bestill bladabonnement online – enkelt og knirkefritt. Du får kortet med din personlige gavehilsen direkte til din e-postadresse, slik at selv om du er ute i siste liten med julegavehandelen trenger du ikke å stresse med leveringstider og køer i butikk.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3