Pondus

Dette bladet er på Norsk

4/5 (889 stemmer)

Produktbeskrivelse

Norges mest leste magasin!

Siden 1995 har Pondus servert humor like rå som sushi. Handlingen preges som regel av sport (les fotball), pils, kroppshår, hengepupper og tyske dverger – ting de fleste nordmenn kan relatere til. Bli abonnent i dag og få bladet rett hjem i postkassen en gang i måneden.

I serien møter vi blant annet den fotballgale hovedpersonen Pondus og hans bestevenn, den Kiss-elskende bankranersønnen Jokke. Andre karakterer som kan nevnes er Pondus såpeopera-hekta kone Beate, Jokkes overseksuelle mor Else og den punchline-serverende bartenderen Turid-Laila.

Bladet har en meget bred målgruppe; alle mellom 16 og 60 år. Ikke overraskende er størstedelen av leserne menn, men den fasetterte humoren i Ponduslandskapet sørger for at også fler og fler kvinner får opp øynene for bladet, og elsker det. Jevnlige bilag med fokus på emner som fotball og rock er meget populært blant leserne.

Pondus tegnes og skrives av Frode Øverli som også står bak humorbladet Rutetid. Pondus er Norges mest leste magasin! Det er den mest solgte norske tegneserien gjennom tidene og er oversatt til blant annet engelsk, fransk og latin.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 10
Forlag: Strand Forlag AS


Hvem leser bladet?

Menn: 88 %
Kvinner: 12 %
Alder: 18 - 75 år


500 tegn igjen

Tom Muhrman,
Jeg har fått Ponduskalenderen i gave i flere år, men nå har dessverre muligens tegneren pensjonert seg?! Dagens tegninger er langt under pari! Snerten i uttrykkene er totalt fraværende. Hva tenker dere?
Bladkongen til Ingrid,
Det er forlager som sender ut bladene. Du må derfor hendvende deg til dem direkte. Kontaktinformasjon:Egmont Serieforlaget AS 22 58 54 95 [email protected]
Ingrid,
Vi kjøpte abonnement til vår 17 åring til jul. Når kommer første bladet?
Marihøna,
Pondus er verdens morsomste blad! Elsker deg<3
anonym,
dt e dt besta bale ever forever Pondus!! dt einaste minusset er at han heie på liverpool::(
Bladkongen-Hans Svee,
Jeg ser at bestillingen din ligger inne hos oss. Så her det nok blitt en misforståelse. Bladkongen er et mellomledd mellom kunde og forlaget. Du må derfor kontakte forlaget direkte. Kontaktinformasjon: Egmont Serieforlaget AS 22 58 54 95 [email protected]
Til Vibeke,
Send mail til [email protected] med bestillingsinformasjon, så skal jeg gjøre alt i min makt for å redde forholdet ut av faresonen! :) /Cecilie, Bladkongen.no
Vibeke,
Bestilte abonnement til samboeren i fjor, uten resultat, og har forgjeves prøvd igjen! Ikke bare er den perfekte morgengebursdagsgave ødelagt, men nå står kanskje hele forholdet i fare? Mulig erstatningskrav følger!
Terje,
Her også. Har kjøpt januarbladet i butikken...
Cecilie/Bladkongen.no,
Send e-post til [email protected] med bestillingsinformasjon, så kan jeg undersøke for dere når bladene kommer. /Cecilie
Karianne Wang,
Bestilte et abb. på Pondus til en gutt til jul, men jeg har ennå ikke fått noe faktura på dette...??? Bestilte Donald også, og det fikk jeg bekreftelseskort på i posten med en gang, det har jeg ikke gjort med Pondus... Nå er jeg usikker på om gutten vil ¨få noe blad i posten???
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3