Fra innsiden

Påfyll av motivasjon

mandag 06 februar, 2017 @ 09:03
0
Januar er over og den ekstreme treningsmotivasjonen som så ofte kommer med det nye året har begynt å dale. Men fortvil ikke; det er mange små ting som kan motivere deg til å trene og vi deler dem med deg!

Prøv deg frem
Hater du svømming? Vel, da skal du ikke kaste bort tid på å kave deg til svømmehallen. Føler du deg som en giraff på Zumba? Ja, da dropper du Zumba. Finn treningsformen som passer deg og sjansen for at du opprettholder treningen blir større. Og med tanke på mengden av tilbud der ute finner du garantert noe som passer deg, du må bare lete litt.

Den ultimate spillelisten
Musikk er uten tvil den største motivasjonsfaktoren på trening. Ikke undervurder effekten av den ultimate spillelisten. Ha for eksempel flere spillelister så du kan variere fra dag til dag.

Litt hver dag
Istedenfor å lide deg gjennom 90 minutters spinning økt fra helvete eller trene styrke i det uendelige to ganger i uken, så er det faktisk bedre å bevege kroppen litt hver dag. Det innebærer ikke at du MÅ komme deg på treningsstudio, det holder å gå en tur, gjøre noen enkle øvelser hjemme eller ta deg en sykkeltur. Varier treningen og bytt ut ordet trening med aktivitet og se om ikke det gjør noe med motivasjonen.

Belønn deg selv
Å belønne seg selv for en vel gjennomført treningsøkt (eller uke) er bare på sin plass! Kanskje ikke ved å hive i seg to store poser chips, men ved å unne seg noe nytt eller gjøre noe du liker. Massasje for eksempel? Eller en tur på kino?

Og om ingen av punktene over hjelper anbefaler vi et abonnement på enten Det Nye Shape Up, Aktiv Trening eller iForm. Her finner du en haug med tips og triks som får deg opp fra sofaen og inn i joggeskoene!

trening

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3