Fra innsiden

Insta lately

torsdag 31 mars, 2016 @ 11:42
0
Nå nærmer mars måned seg slutten og jeg tenkte jeg kunne dele noen snapshots fra Instagramkontoen vår den siste tiden. De siste ukene har bestått av både spennende kampanjer, reise til hovedstaden og påske med mye påskegodt! En alt i alt veldig fin måned <3

insta lately

Om du ikke allerede gjør det, følg oss på Instagram (@bladkongen) og hent inspirasjon og hold deg oppdatert på siste nytt i magasinenes verden.

Treningsplan

tisdag 29 mars, 2016 @ 10:17
0
Da er påsken over for min del og jeg er hjemme i Stockholm igjen. Jeg har storkost meg med venner og familie i Oslo, men nå gleder jeg meg til å komme tilbake til hverdagen. Og ikke minst trening. Jeg hadde høye forventninger om å gå lange turer og gjøre yoga hver eneste dag i Oslo, men sannheten er at treningsklærne ble liggende nederst i kofferten under hele oppholdet. Men det er lov å kose seg, så lenge man gjør det med god samvittighet!

Mens jeg drakk kaffen min i dag tidlig bladde jeg litt i nyeste utgaven av Shape Up. Både for å finne litt inspirasjon til den kommende treningen og ikke minst for å gi meg selv et lite kick i baken! Og en ting jeg tenkte på mens jeg leste var hvor viktig det er at man trener for de rette grunnnene. Fordi man vil ta vare på kroppen og helsen, og fordi man vil leve et langt og sykdomsfritt liv. At man ikke har dårlig samvittighet og straffer seg selv dersom man i perioder ikke trener like mye. Sånn som for eksempel meg i påsken. Det er ikke alltid like lett, men veldig viktig å elske seg selv og kroppen sin, for det er den du skal leve med resten av livet.

Så blir jeg så glad når man har magasiner som Shape Up, som inspirerer og oppfordrer til en sunn og aktiv livsstil. For vi vet alle at vi har godt av bevegelse, enten det er å gå tur, løpe, trene styrke, svømme, gjøre yoga eller hva enn man liker. Jeg ble hvertfall inspirert til å sette en treningsplan for den kommende uken.

Ha en fin (og sporty?) start på uken!

shape up

Tid for påskegodt!

onsdag 23 mars, 2016 @ 10:10
0
I dag er siste arbeidsdag før påsken offesielt er i gang, og i helgen står både kaffetreff med venner og middag med familien på planen. Da er det jo ekstra godt med litt påskegodt å knaske på, enten det er til kaffen eller som dessert.

For de aller fleste er påsken assosiert med både kvikk lunsj og smågodt, men i år bestemte jeg meg for å gå for et litt sunnere alternativ. Så jeg startet dagen med å lage min egen vri på påskesjokoladen, og den er både raskt gjort og veldig godt.

Påskesjokolade

Ingredienser
1 plate mørk sjokolade
Goji bær
Hasselnøtter

Fremgangsmåte
Smelt den mørke sjokoladen i en kasserolle, mens du hakker opp hasselnøttene. Hell deretter sjokoladen over i en ildfast form dekket med bakepapir, strø nøttene og goji bærene over og sett i fryseren en time.

Det var det hele. Det beste er at her kan du velge akkurat det du selv ønsker. Liker du tranebær og pistasjnøtter? Eller mandler og appelsin? Ta akkurat det du føler for. Nytes best kald med en varm kopp kaffe eller te og godt lesestoff.

God Påske

Knallbra påsketilbud

tisdag 22 mars, 2016 @ 10:13
0
Nå er endelig påsken her, en høytid jeg liker veldig godt. Det er nemlig da jeg tar farvel med vinteren (med stor glede) og ønsker våren velkommen. Jeg har reist til Oslo for å tilbringe påsken med venner og familie, og har allerede gått til innkjøp av både gule tulipaner og herlig påskegodt. Det er noe med fargen gult, den gjør meg så glad! Og sjokolade gjør meg enda gladere!

Og nå som påsken er her har vi jo selvførgelig en knallbra påskekampanje på Bladkongen! Du får 2 måneder med SF Kids Play på kjøpet når du bestiller et valgfritt abonnement. Alt du trenger å gjøre er å oppgi rabattkoden: sfkids. Så ta en titt på Bladkongen.no, vi har noe for alle og enhver!

påskegodt

SF Kids Play er en ny streamingtjeneste kun for barna! Med SF Kids Play kan hele familien gjenoppdage filmer og serier som vi voksne elsket da vi var små, samtidig som barna finner sine nye favoritter. SF Kids Play sin trygge, morsomme og barnevennlige app finnes til datamaskin, mobil og nettbrett og med praktisk offline-modus lar den barna se filmer hvor enn de befinner seg. Kampanjen varer frem helt til 31 mars og informasjon om hvordan du løser inn dine 2 måneder med SF Kids Play kommer i ordrebekreftelsen.

påskemagasiner

Ønsker dere alle en herlig påske!

Våren har gjort sin anmarsj

onsdag 16 mars, 2016 @ 15:38
0
Da jeg våknet i dag og så at himmelen var knallblå kunne jeg ikke annet enn å smile. Og smilet ble enda større da jeg spaserte til jobb i plussgrader, til lyden av fuglene som kvitret og sang. Finnes det noe finere enn våren? Det er som om hele byen kommer ut av en lang dvale. Gresset begynner å bli grønt igjen, trærne får tilbake sine fine blader og mennesker smiler til hverandre, mens de varmer seg i solstrålene. Det blir liv i Stockholms gater igjen og jeg elsker det! La oss nå bare krysse fingrene for at godværet holder seg og snøen ikke viser seg igjen før i november.

Dagens lunsj ble tilbrakt ute, sammen en herlig kollega, en god smoothie og varme solstråler i ansiktet. Er ikke livet herlig dere? Nå gleder jeg meg til påske i Oslo! Lange gåturer i marka og late dager på Kaffebrenneriet med favorittmagasinene! Kanksje jeg til og med er så heldig at jeg kan sitte ute å lese!

blomst

vann

smoothie

En god morgenrutine

fredag 11 mars, 2016 @ 09:46
0
Jeg har alltid vært glad i å trene på morgenen, da det gir meg energi for resten av dagen. Derimot er jeg ikke så glad i høy musikk og masse mennesker på morgenkvisten, så da jeg kom over en artikkel med Gitte Witt i Stella fikk det meg til begynne med yoga igjen. Finnes nok ingen finere måte å starte dagen på enn med å ta 30-60 minutter på matten. Som Gitte nevner i artikkelen krever det litt tid å få inn yoga, så man må ha tålmodighet. Og det er vel nettopp dette som gjør at jeg i perioder legger yoga på hyllen, for så å savne det og begynne igjen.

Yoga handler om å styrke kropp og sinn og dersom du føler deg stresset i perioder, kan yoga gjøre underverk. Det gjelder å være tilstede i øyeblikket og legge alt annet til side (noe vi er veldig dårlige på i dagens samfunn). Yoga gir meg en indre ro og forbereder meg for oppgavene som ligger foran meg. Og best av alt er når jeg er ferdig og kan nyte en god smoothie, mens jeg blar i et magasin.

yoga1

yoga2

yoga3Tur til hovedstaden

onsdag 09 mars, 2016 @ 15:11
0
Denne uken begynte med en tur til Oslo med min kollega Anette. Her hadde vi møte med de ulike forlagene, hvor jeg fikk muligheten til å presentere meg, da det er jeg som i all hovedsak kommer til å ha kontakt med dem. Det er alltid fint å ha et ansikt til alle mailene man sender.

Det var veldig gøy å se hvor mange flinke og engasjerte mennesker som jobber med de ulike magasinene. Mennesker som virkelig brenner for det de gjør og jobber hardt for å levere best mulig resultat til leserne.

Været var dessverre ikke stort å skryte av (solen gjemte seg høyt oppe, bak skyene) men vi koste oss likevel. Innimellom slagene satt vi på Kulturhuset og nøt både raw food kake og ferskpressede juicer, mens vi jobbet. En fin reise som gav meg påfyll av både energi og inspirasjon. Nå er jeg klar for å gi jernet!

fly

egmont

pause

allermagasiner

allerkunst

møte

puroslo
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3