Fra innsiden

Tid for påskegodt!

onsdag 23 mars, 2016 @ 10.10
0
I dag er siste arbeidsdag før påsken offesielt er i gang, og i helgen står både kaffetreff med venner og middag med familien på planen. Da er det jo ekstra godt med litt påskegodt å knaske på, enten det er til kaffen eller som dessert.

For de aller fleste er påsken assosiert med både kvikk lunsj og smågodt, men i år bestemte jeg meg for å gå for et litt sunnere alternativ. Så jeg startet dagen med å lage min egen vri på påskesjokoladen, og den er både raskt gjort og veldig godt.

Påskesjokolade

Ingredienser
1 plate mørk sjokolade
Goji bær
Hasselnøtter

Fremgangsmåte
Smelt den mørke sjokoladen i en kasserolle, mens du hakker opp hasselnøttene. Hell deretter sjokoladen over i en ildfast form dekket med bakepapir, strø nøttene og goji bærene over og sett i fryseren en time.

Det var det hele. Det beste er at her kan du velge akkurat det du selv ønsker. Liker du tranebær og pistasjnøtter? Eller mandler og appelsin? Ta akkurat det du føler for. Nytes best kald med en varm kopp kaffe eller te og godt lesestoff.

God Påske
Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3