Fra innsiden

Knallbra påsketilbud

tirsdag 22 mars, 2016 @ 10.13
0
Nå er endelig påsken her, en høytid jeg liker veldig godt. Det er nemlig da jeg tar farvel med vinteren (med stor glede) og ønsker våren velkommen. Jeg har reist til Oslo for å tilbringe påsken med venner og familie, og har allerede gått til innkjøp av både gule tulipaner og herlig påskegodt. Det er noe med fargen gult, den gjør meg så glad! Og sjokolade gjør meg enda gladere!

Og nå som påsken er her har vi jo selvførgelig en knallbra påskekampanje på Bladkongen! Du får 2 måneder med SF Kids Play på kjøpet når du bestiller et valgfritt abonnement. Alt du trenger å gjøre er å oppgi rabattkoden: sfkids. Så ta en titt på Bladkongen.no, vi har noe for alle og enhver!

påskegodt

SF Kids Play er en ny streamingtjeneste kun for barna! Med SF Kids Play kan hele familien gjenoppdage filmer og serier som vi voksne elsket da vi var små, samtidig som barna finner sine nye favoritter. SF Kids Play sin trygge, morsomme og barnevennlige app finnes til datamaskin, mobil og nettbrett og med praktisk offline-modus lar den barna se filmer hvor enn de befinner seg. Kampanjen varer frem helt til 31 mars og informasjon om hvordan du løser inn dine 2 måneder med SF Kids Play kommer i ordrebekreftelsen.

påskemagasiner

Ønsker dere alle en herlig påske!
Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3