Fra innsiden

Våren har gjort sin anmarsj

onsdag 16 mars, 2016 @ 15.38
0
Da jeg våknet i dag og så at himmelen var knallblå kunne jeg ikke annet enn å smile. Og smilet ble enda større da jeg spaserte til jobb i plussgrader, til lyden av fuglene som kvitret og sang. Finnes det noe finere enn våren? Det er som om hele byen kommer ut av en lang dvale. Gresset begynner å bli grønt igjen, trærne får tilbake sine fine blader og mennesker smiler til hverandre, mens de varmer seg i solstrålene. Det blir liv i Stockholms gater igjen og jeg elsker det! La oss nå bare krysse fingrene for at godværet holder seg og snøen ikke viser seg igjen før i november.

Dagens lunsj ble tilbrakt ute, sammen en herlig kollega, en god smoothie og varme solstråler i ansiktet. Er ikke livet herlig dere? Nå gleder jeg meg til påske i Oslo! Lange gåturer i marka og late dager på Kaffebrenneriet med favorittmagasinene! Kanksje jeg til og med er så heldig at jeg kan sitte ute å lese!

blomst

vann

smoothie
Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3