Fra innsiden

Tur til hovedstaden

onsdag 09 mars, 2016 @ 15.11
0
Denne uken begynte med en tur til Oslo med min kollega Anette. Her hadde vi møte med de ulike forlagene, hvor jeg fikk muligheten til å presentere meg, da det er jeg som i all hovedsak kommer til å ha kontakt med dem. Det er alltid fint å ha et ansikt til alle mailene man sender.

Det var veldig gøy å se hvor mange flinke og engasjerte mennesker som jobber med de ulike magasinene. Mennesker som virkelig brenner for det de gjør og jobber hardt for å levere best mulig resultat til leserne.

Været var dessverre ikke stort å skryte av (solen gjemte seg høyt oppe, bak skyene) men vi koste oss likevel. Innimellom slagene satt vi på Kulturhuset og nøt både raw food kake og ferskpressede juicer, mens vi jobbet. En fin reise som gav meg påfyll av både energi og inspirasjon. Nå er jeg klar for å gi jernet!

fly

egmont

pause

allermagasiner

allerkunst

møte

puroslo
Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3