Fra innsiden

Treningsplan

tirsdag 29 mars, 2016 @ 10.17
0
Da er påsken over for min del og jeg er hjemme i Stockholm igjen. Jeg har storkost meg med venner og familie i Oslo, men nå gleder jeg meg til å komme tilbake til hverdagen. Og ikke minst trening. Jeg hadde høye forventninger om å gå lange turer og gjøre yoga hver eneste dag i Oslo, men sannheten er at treningsklærne ble liggende nederst i kofferten under hele oppholdet. Men det er lov å kose seg, så lenge man gjør det med god samvittighet!

Mens jeg drakk kaffen min i dag tidlig bladde jeg litt i nyeste utgaven av Shape Up. Både for å finne litt inspirasjon til den kommende treningen og ikke minst for å gi meg selv et lite kick i baken! Og en ting jeg tenkte på mens jeg leste var hvor viktig det er at man trener for de rette grunnnene. Fordi man vil ta vare på kroppen og helsen, og fordi man vil leve et langt og sykdomsfritt liv. At man ikke har dårlig samvittighet og straffer seg selv dersom man i perioder ikke trener like mye. Sånn som for eksempel meg i påsken. Det er ikke alltid like lett, men veldig viktig å elske seg selv og kroppen sin, for det er den du skal leve med resten av livet.

Så blir jeg så glad når man har magasiner som Shape Up, som inspirerer og oppfordrer til en sunn og aktiv livsstil. For vi vet alle at vi har godt av bevegelse, enten det er å gå tur, løpe, trene styrke, svømme, gjøre yoga eller hva enn man liker. Jeg ble hvertfall inspirert til å sette en treningsplan for den kommende uken.

Ha en fin (og sporty?) start på uken!

shape up

Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3