Fra innsiden

En god morgenrutine

fredag 11 mars, 2016 @ 09.46
0
Jeg har alltid vært glad i å trene på morgenen, da det gir meg energi for resten av dagen. Derimot er jeg ikke så glad i høy musikk og masse mennesker på morgenkvisten, så da jeg kom over en artikkel med Gitte Witt i Stella fikk det meg til begynne med yoga igjen. Finnes nok ingen finere måte å starte dagen på enn med å ta 30-60 minutter på matten. Som Gitte nevner i artikkelen krever det litt tid å få inn yoga, så man må ha tålmodighet. Og det er vel nettopp dette som gjør at jeg i perioder legger yoga på hyllen, for så å savne det og begynne igjen.

Yoga handler om å styrke kropp og sinn og dersom du føler deg stresset i perioder, kan yoga gjøre underverk. Det gjelder å være tilstede i øyeblikket og legge alt annet til side (noe vi er veldig dårlige på i dagens samfunn). Yoga gir meg en indre ro og forbereder meg for oppgavene som ligger foran meg. Og best av alt er når jeg er ferdig og kan nyte en god smoothie, mens jeg blar i et magasin.

yoga1

yoga2

yoga3Lik innlegget på Facebook

Skriv en kommentar

Navn: * E-post: URL:
Kommentar*

910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3