Fra innsiden

Søtt til jul - Nøttelader

onsdag 23 december, 2015 @ 19:07
0
Jeg har alltid hatt lyst til å lage et lavkarbo bakverk og fant tilfeldigvis en oppskrift på konfekt i Allers sitt oppskriftsbilag. Så da bestemte jeg meg for å teste dette til jul. Det må sies at det ikke kan sammenlignes med 'vanlig' konfekt men jeg ble positivt overrasket. Så dersom du ønsker et litt sunnere alternativ blant alt godt i julen kan denne konfekten absolutt anbefales!

Ingredienser:
65 g cashewnøtter
70g cashewnøttsmør eller peanøttsmør
1 ss kokosolje
2 ts sukrin
1/4 ts vaniljesukker
100 g mørk sjokolade, 70%
1 ss hakkede, salte cashewnøtter

ingredienser nottelade

Slik gjør du:
1. Hakk nøttene grovt.
2. Smelt nøttesmøret sammen med kokosolje.
3. Tilsett nøtter, sukrin og vaniljesukker, bland godt.
4. Ha blandingen i en form. Passende mål 10 x 10. Kle den med plastfilm. Sett formen i fryseren i 2 timer til den stivner.
baking
5. Smelt sjokolade over vannbad.
6. Skjær nøttemassen i firkantede biter.
7. Dekk bitene med sjokolade og dypp dem i hakkede nøtter.
8. Sett til kjøling til sjokoladen stivner.

nøttelader

INSTA LATELY

onsdag 16 december, 2015 @ 10:16
0
Visste du at vi har en instagram konto? Følg @Bladkongen for å få masse inspirasjon og magasintips.

Her kommer du løpende til å få tips om ulike oppskrifter og du får se de seneste omslagene! Jeg blir så utrolig imponert over at forlagene gang på gang klarer å overraske og komme med noe nytt!

Så følg Bladkongens instagram-konto og ta del av dette du også :)
instalately

Julegaver til hele familien!

måndag 14 december, 2015 @ 11:06
0
Nå er det bare 10 dager igjen til julaften og det er på høy tid å tenkte på hva du skal kjøpe i julegave til familien. Det kan være vanskelig, så derfor tenkte jeg å gi deg litt tips blandt alle julegavene på Bladkongen. Et abonnement på favorittbladet er en perfekt julegave som varer lenge etter julaften. Hos oss finner du julegaver for enhver smak og i alle prisnivåer! (Alle julegaveabonnement avsluttes automatisk). Vi har også en julegaveguide som kan gi deg gavetips! Behøver du hjelp med julegave til et annet familiemedlem? Skriv i kommentarsfeltet!

Til mamma: 1. Se og Hør 2. Norsk Ukeblad 3. KK 4. Hjemmet
Til mamma

Til pappa: 1. Illustrert Vitenskap 2. Vi Menn 3. Historie 4. Pondus
til pappa

Til barna: 1. Det Nye 2. Aftenposten Junior 3. Autofil 4. Julia
5. Donald Duck & Co 6. Wendy 7. Donald Duck Junior 8. Illustrert Vitenskap
til barna

Julekalender - Quiz 1

tisdag 08 december, 2015 @ 18:09
0
I dag åpner vi den første quizen i julekalenderen vår. Vi har nemlig en julekalender frem til den 24. desember der man under hver luke kommer til å finne en bokstav. Bokstavene samles og vil til slutt bli et passord du behøver for å delta i ukes quizen. Vi kommer til å ha tre ulike quizer frem til julaften.

I hver luke finner du også eksklusive tilbud og du har sjansen til å vinne flotte premier. Denne uken kommer vinneren av quizen til å få et aktivitetsarmbånd fra Jawbone. Jeg har selv et slikt armbånd og er veldig fornøyd. Armbåndet gir motivasjon, måler antall skritt, bevegelse og kaloriforbruk. Du kan sette det på om natten så vil det måle antall timer du sover og søvnkvaliteten. Det er den funksjonen jeg setter mest pris på. Om man vil kan man også registrere mat og drikke inntak. Alt dette er koblet til en smart app du har i mobilen og du kan også følge venner som har samme armbånd for å se hvordan dems dag har sett ut. Det er superkult!

Så gå inn på julekalenderen og delta!
Pssst. Du kan gå tilbake i lukene og samle bokstavene i etterkant. Quiz 1 er aktiv til og med 15. desember.

Lykke til!

julekalender

Julekort fra oss!

fredag 20 november, 2015 @ 15:00
0
I desember kommer våre beste kunder til å motta et julekort fra Bladkongen! Vi setter så utrolig stor pris på alle kundene våre og vi vil derfor gi 100 kunder på Bladkongen en ekstra liten oppmerksomhet. Er du en av de? Vi skulle så klart ville sende julekort til alle sammen, men da skulle vi ikke kunne gjøre annet enn å skrive julekort i hele desember.

Alle julekort er skrevet for hånd, så vi håper mottakerne blir glade! I disse digitale tider er det kanskje ikke så vanlig å sende julekort lengre? Derfor synes vi det er ekstra stas å lage julekort selv. Det er koselig å motta julekort og det er ikke helt det samme å få en hilsen på mail eller facebook! Man vil åpne det fysisk og finne ut hvem julekortet kommer fra! Det er alltid like spennende hvert år.

Så jeg oppfordrer deg til å sende julekort!
julekort

Høstsalat med kantareller

tisdag 10 november, 2015 @ 17:46
0
Ingen høst uten kantareller! Jeg satt å bladde igjennom forrige nummeret av Tara Smak og der fant jeg den perfekte oppskriften som jeg bare måtte teste. Selv er jeg en salatfanatiker og kantareller er jo så godt. Derfor var jeg overbevisst om at dette måtte bli en perfekt kombinasjon. Når det kommer til oppskrifter så klarer jeg aldri å følge de til punkt og prikke. Jeg vil alltid gjøre min egne lille vri og håper dere liker den.

Tid: ca 30 min.
Antall porsjoner: 6

Du behøver
200 g aspargesbønner
8 poteter
1 liter kantareller
25 g smør
1 ts salt
1/2 dl gresskarkjerner
1/2 dl solsikkefrø
1/2 ts flaksalt
4 stk forkokte rødbeter
200 g fetaost
150 g blandet salat

Slik gjør du
1. Kok poteter møre i lettsaltet vann på lav varme.
2. Avkjøl potetene og skjær dem i biter.
3. Stek aspargesbønnene i olje og avkjøl.
4. Rens kantarellene og stek dem i en tørr, varm stekepanne. La væsken fordampe helt før du tilsetter smør. Krydre med salt og pepper. Stek til soppen er gyllen.
5. Skjær rødbetene i mindre biter. Stek dem og avkjøl.
6. Rist gresskarkjerner og solsikkefrø i en tørr panne sammen med flaksalt.
7. Legg opp alt på et serveringsfat og smuldre fetaost over.
8. Dryss gresskarkjerner og solsikkefrø på toppen. Ferdig!

TIPS! Det fulgte med en sitrondressing som jeg ikke synes var særlig god, så jeg brukte heller en blanding av olivenolje, hvit balsamicoeddik + salt & pepper!
ingredienser kantarellsalat

Kantarellsalat

Jeg behøver motivasjon...

fredag 09 oktober, 2015 @ 14:06
0
Hvorfor er det alltid så vanskelig å komme i gang med treningen på høsten? Hodet har både motivasjon og vilje men kroppen henger ikke med.

Vi har startet en ny treningschallenge på jobben nå og det tar virkelig på. Etter en lang arbeidsdag har jeg bare lyst til å dra hjem og legge meg på sofaen, men det går jo ikke! Jeg har jo fader meg et lag som regner med innsatsen min. Så nå har jeg skannet igjennom alle motivasjonstips som finnes i Det Nye Shape Up magasinene vi har på kontoret.

Her er de beste tipsene jeg kunne finne og som hvert fall gjør meg motivert!
- Sett mål for deg selv. Lag en plan der du skriver opp delmål og hovedmål. Hva vil du oppnå og hvorfor? Da blir det mye lettere å følge opp treningen.
- Gjør noe du synes er gøy! Finn en treningsform du liker så blir det automatisk lettere å sette av tid til det.
- Finn noen å trene sammen med! Å trene sammen med noen andre gjør at du presser deg selv litt mer og det er vanskeligere å hoppe over treningen.
- Skriv treningsdagbok! Skriv ned hva du trener, tid, vekter og lignende for å se fremgangen. På tunge dager er det perfekt å kunne bla tilbake for å se all fremgang man har hatt.
- Unn deg selv noe nytt. Alltid når jeg begynner på en ny treningsrunde kjøper jeg et nytt treningsplagg. Det er litt overfladisk, men da føler jeg meg så fin og vil vise frem det jeg har kjøpt!
- Hør på musikk. Jeg trener alltid med musikk! Det beste som finnes er å sette på en skikkelig godlåt, da får jeg så mye energi.

Har du noen motivansjonstips som jeg ikke har nevnt? Del de gjerne :)
Treningsmotivasjon
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3