En gave til en du er glad iTradisjonelle gavetider er jul og bursdager. Andre anledninger kan også gi oss muligheten til å glede noen med en gave; graviditet, fødsel, nytt hus, studieplass etc. En gave gir glede både til den som får og den som gir.

Vi har alle en interesse. Det rette abonnementet er den perfekte gave!
Les mer…

viser 47 blader

Hva skal vi gi?Hvor mange ganger har vi ikke stilt oss dette spørsmålet? Et abonnement er alltid en suksess. Det finnes ikke et menneske som ikke har en interesse, en hobby, et spesialområde eller et spesielt behov. Våre magasiner dekker alle kategorier, hos oss finner du gaven til «den som har alt».

Barn elsker tegneserier, og her finner de humor og lærdom. De voksne har ulike interesser og talent. Kunst og musikk, bil og motor, mote og design, vitenskap og teknologi. Listen er nærmest uendelig, og alt finner du hos Bladkongen.

En gave over tidEt abonnement er en gave over tid. Du velger selv hvor mange måneder, eller utgaver, du vil gi. Det viktigste er at din gave både varer, fornyer seg og sprer glede i lang tid fremover.

Bestem deg for en abonnementsgave, og finn det magasinet som mottakeren vil sette mest pris på. En slik presang er personlig. Det viser at du legger omtanke og interesse bak valget.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3