Norsk Ukeblad

Dette bladet er på Norsk

4/5 (1878 stemmer)

Produktbeskrivelse

Norsk ukeblad er magasinet som leverer gode leseropplevelser til voksne kvinner med et særdeles variert innhold og har siden starten i 1933 inspirert leserne til et mer positivt liv.

Bestill et abonnement til kampanjepris fra Bladkongen i dag og motta Norsk Ukeblad rett hjem i postkassen!

Norsk ukeblad gir leseren nyttig stoff om matlaging, baking, helse, skjønnhet, reiser, interiør og håndarbeid. I tillegg til dette inneholder det ukentlige magasinet reportasjer og lesernes egne fortellinger. For de som liker hjernetrim er kryssordene perfekt underholdning.

Bladet, som stadig får nye lesere, henvender seg primært til voksne kvinner som vet å sette pris på mangfoldig, inspirerende og koselig lesning. Her finner du genuine reportasjer fra både inn- og utland skrevet av dyktige skribenter og rørende leserfortellinger med historier fra virkeligheten som inspirerer til å se på livet med positive øyne.

Bladet er fullt av lekre oppskrifter på mat og bakst som er en fryd for både øyet og ganen. Få tips til hvordan du lager utsøkte middager til både hverdag og fest, og les om hvordan du baker de flotteste kakene til kaffen.

Gjør som 300 000 andre nordmenn og les Norsk Ukeblad. Bli abonnent til kampanjepris og gled deg til bladet dukker opp i postkassen hver uke. Eller hvorfor ikke gi bort et abonnement i gave til noen du er glad i – det vil garantert mottas med et smil!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 59
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 6 %
Kvinner: 94 %
Alder: 40 - 65 år


500 tegn igjen

Annelise,
Norsk Ukeblad er et kvalitetsblad som inneholder mye underholdende lesestoff - spesielt innenfor reportasjer, mat, og reise. Anbefales!
sissel wik,
har sagt opp abonnementet fordi kryssordene er usedvanlig dårlige! Det er ingen konsekvens i bøyning av ord, det er ord som ikke eksisterer, og ikke minst er det massevis av svenske løsningsord! Ellers synes jeg bladet er ok.
Sara ,
Masse bra lesestoff i Norsk Ukeblad ??
svein halland,
kos deg med bladet
Randi,
Har i over 20 år delt abonnement med min svigermor, og liker bladet. Men har i alle disse årene ventet på artikler som omhandler oss som trenger noen ekstra kilo på kroppen, og er lut lei av alle artiklene om slankekurer, og hvordan du kan kle deg slank! Hva med oss som har for få kilo å bære på?
Grethe Memishi,
Har akkurat startet mitt abonnement av Norsk Ukeblad, og er veldig fornøyd med det jeg har seet til nå. Mange flotte artikler, men jeg skulle ønske det ble lagt plast rundt bladene. Ser at de som leverer bladene IKKE bryr seg om hvordan de blir lagt i postkassen. Håper dere gjør noe med det ::)
Leif Thore Antonisen,
Jeg,Leif Thore Antonisen er mektig imponert over deres artillel om Martin på Drammen Sykehus.Den rører meg inn i sjelen.Er selv i helsesektoren og er med på å behandle slike barn.Kan dere formidle min sympati for hele familien og ikke minst hans bror Stians ord som han sa.De er en " rik familie LT.A
Svein Robert Janicki,
Hei,Jeg har lest Norsk Ukeblad i over,40 år.Har hatt flre innslag i Norge rundt siden. Hilse Svein Robert Janicki. Bergen
Bladkongen.no,
Hei Sissel/Rolf, vänligen kontakta vår kundeservice direkt angående detta. Ni når oss på [email protected] eller tlf 21 67 61 15. /Bladkongen.
sissel/Rolf Haugen Sigurdsgate 12. Larvik,
Vi har et gaveabonnement fra dere via Marius Haugen. Bladet har kommet med Østlandsposten i Larvik, men da vårt abonnement med Ø/P opphørte sist lørdag har vi heller ikke fått Norsk ukeblad denne uken! ???
Svar från Bladkongen,
Hei Oddbjørg, jag hittar ingen beställning här på Bladkongen med dina uppgifter. Vänligen kontakta förlaget direkt för att se om de har en beställning registrerad med din uppgifter. Du når förlaget på: Egmont Publishing AS 22 58 51 50
Oddbjørg Sissel Tunold Kroken,
Hei! For en tid tilbake skulle eg få tilsendt Norsk Ukeblad i posten. Har dere glømt meg? Mvh Oddbjørg Sissel Tunold Kroken 6783 stryn
Bladkongen.no,
Hei, Bladkongen.no hjelper forlag å selge abonnement på bladene deres, dette innebærer at du aldri blir abonnent hos bladkongen, men alltid direkte hos det bladet du abonnerer på. Alle spørsmål vedrørende abonnementet er det kun det aktuelle bladets kundeservice som kan hjelpe deg med og du må derfor kontakte dem direkte. Kontaktinformasjon til forlaget er: Norsk Ukeblad Egmont Publishing AS 22 58 51 50 [email protected] /Kundeservice
Mariann Eikrem,
Hvor blir det av nr 2 som jeg har betalt
Elly Harland,
Er det mulig å kun abonnere på Ipad når man bor i utlandet?
Bladkongen.no,
Hei Anne Lise! Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med dette, men du kan prøve å kontakte forlaget direkte så kan de helt sikkert ordne det. Kontaktinformasjonen til forlaget er: Norsk Ukeblad Egmont Publishing AS 22 58 51 50 [email protected]
Anne Lise Dildock,
Er det mulig å få gammelt mønster bord fra nr11/95
Kjersti Moen,
Hei Else Jorunn! Vi i Norsk Ukeblad er veldig glad for at du er interessert i å lese bladet på nettbrett. Men dessverre er det bare to prosent av leserne våre som bruker andre brett enn iPad. Dessuten har de såkalte Android-brettene mange ulike tekniske løsninger, og uten standardisering blir det for dyrt og tidkrevende for oss å tilby alle varianter. Vi har derfor valgt å legge ut Norsk Ukeblad kun på iPad i første omgang, men det kan godt tenkes at vi utvider tilbudet etter hvert.
Else Jorunn Solberg,
Jeg ble skikkelig skuffet da jeg ikke fikk last Norsk ukeblad på mitt Samsung nettbrett. Hilsen Else Jorunn Solberg
Bladkongen til Tove,
Hei Tove. For henvendelser angående bladets innhold eller hvordan bladet er trykket må dette gjøres direkte til forlaget som har ansvar for trykking og utsendelse av bladet. Kontaktinfomasjon er: Aller Media AS 21 30 12 26 [email protected] Mvh Bladkongen
Tove Ellisbjerg,
har en liten bønn. Hvorfor skal jule- og påskenummeret heftes sammen nesten som en bok. Det er så vanskeligt å lese det innerste mot ryggen - please IKKE gjør det igjen.
Bladkongen,
Hei Reidun Det er forlaget som sender ut blad, faktura og eventuell premie ikke Bladkongen. Du må derfor henvende deg direkte til forlaget. Kontaktinformasjon :EGMONT HJEMMET MORTENSEN AS 22 58 51 50 [email protected]
reidun vigdal,
Hei. eg har bestilt eit abonement på norsk ukeblad for 298 kroner. Det er ikke kommet eit eneste blad ennå. Kjem det snart? Abonummer har eg ikkje.
Bladkongen til Marte,
Når du har valgt "julegave" blir leveranse i januar 2012. Bladet kommer ut 52 ganger i året. Så da kommer bladet i 15 uker fra og med januar 2012.
Marte,
Hei! Jeg har bestillt et abonnement i julegave, og det skal komme 15 nummer. Når blir første blad levert, og når blir siste bladd levert?
Bladkongen til Bjørn,
Hei! Dette kan fikses. Men da må du kontakte forlaget direkte. Kontaktinformasjon : EGMONT HJEMMET MORTENSEN AS 22 58 51 50 [email protected]
bjørn,
heisan min mor bor på gran canaria og jeg ønsker og kunne gi henne ett abonnemang på bladet norsk ukeblad men så jeg spør er det mulig dere kan sende bladet til henne?
Bladkongen - Hanne,
Hei Hanne. Siden din venn allerede er abonnent må du kontakte forlaget direkte. Så vil de fikse dette:) EGMONT HJEMMET MORTENSEN AS 22 58 51 50 [email protected]
Hanne,
hei. jeg ønsker å gi bort NU i julegave til en som allerede har et abonnement, er dette mulig? (slik at hun slipper å betale disse 15 numrene mao)
Bladkongen - Gry,
Nei desverre det gjør den ikke. Dette er opp til forlaget.
Gry,
Hvis man gir bort Bladet i gave,Får ikke mottaker Gaven(Premien)Da???
Bladkongen-Gudmund,
Bladkongen er et mellomledd mellom kunde og forlag. Forlaget har ansvaret for utsendelser, faktura og premier. Du må derfor kontakte dem direkte : EGMONT HJEMMET MORTENSEN AS 22 58 51 50 [email protected]
Bladkongen-Siw,
Bladkongen er et mellomledd mellom kunde og forlag. Forlaget har ansvaret for utsendelser, faktura og premier. Du må derfor kontakte dem direkte : EGMONT HJEMMET MORTENSEN AS 22 58 51 50 [email protected]
Siw,
Har bestilt abonnement på Norsk Ukeblad,fått eit blad og betalte sama dagen,å ikke fått vasen enda å heller ikke blad sist uke,er det ikke ukeblad det heter.
Gudmund Teigen,
jeg har bestilt abonnement på Norsk Ukeblad,betalt og fått mange utgaver.Men vasen designet Finn Schjøll ser jeg ikke noe til!.(enda jeg har purret;ikke fått svar på henvendelsen engang!!)
Bladkongen,
Bladet, faktura og velkomstgave sendes direkte fra Norsk Ukeblad og ikke fra Bladkongen. Du må derfor henvende deg direkte til NU sin kundeservice, deres kontaktinformasjon er: [email protected], 22 58 51 50
sissel,
bestilte bladet for lenge siden..eneste jeg har fått er et smykke???
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3