Kamille

Dette bladet er på Norsk

4/5 (1861 stemmer)

Produktbeskrivelse

Kamille - Mest kos for pengene!

Skaff deg et abonnement på kvinnebladet Kamille i dag! Nyt godt lesestoff og få påfyll av energi og inspirasjon. Du som abonnerer på Kamille får et magasin med mange sider eksklusivt innhold og fine overraskelser underveis! Magasinet har 17 utgivelser i året og byr på kvalitetsinnhold som gir leseren pusterom og påfyll av energi til hverdagen sin.

I Kamille finner du inspirasjon, ideer og det siste innen mote, trender, interiør, skjønnhet og kosmetikk, samliv, helse, trening, sunnhet, mat og reise. Dette i tillegg til sterke historier og spennende reportasjer som får leseren til å senke skuldrene og nyte livet her og nå. Kamille er magasinet med noe for alle kvinner og du vil garantert ikke kunne legge det fra deg.

Magasinet er tilpasset moderne kvinner i alderen 28-45 år som i tillegg til å være opptatt av skjønnhet, helse og hverdagslivet ser på selv som en trendsetter. Leserne er kjøpesterke, kvalitetsbevisste, glade i å prøve nye ting og har glimt i øyet.

Kamille retter seg rett og slett mot sterke, norske kvinner og minner dem på at livet skal nytes med skuldrene senket. Helst med Kamille i hendene!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 17
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 4 %
Kvinner: 96 %
Alder: 15 - 41 år


500 tegn igjen

Bente Bjelland ,
Veldig bra blad. Men blir svært fornærma når ein her set øvre aldersgrense på 45. Gidder ikkje abonnere på slike ufordrageligheter …
Guri,
Kamille nr.4 2018 fikk jeg i posten i dag. Bladet hadde mange intreante artikler. likte spesielt godt: Frykt dreper gleder, Trinefaktoren gav meg innblikk i hvor godt jeg har det, og at det jeg går og klager over i hverdagen er bagateller. Ønsker Trine alt godt og beundrer hennes mot og livsglede. God informasjon ang.utleie gjennom AIRBNB.Første gang jeg har hørt om yrket partolk, tydeligvis et behov for dette også.Leser bestandig Henriettes verden, hun har en del OK og komme med.
Michelle,
Synes dette er et veldig bra blad, spesielt fordi de er opptatt av at du er god nok som du er og reklamerer ikke for botox og tynne modeller. Får terningskast 4 for litt mye mote (som jeg ikke synes er noe interessant) men ellers er bladet veldig bra men veldig mange gode, fine og inspirerende artikler. + for herlige matoppskrifter er det også og variasjon i innholdet.
Tove Oldervik,
Synes dette er et fint blad som jeg gleder meg til å få i posten. Ikke alt som er like aktuelt for meg, men i forhold til andre blad så synes dette er bra. Synes det gir litt av alt, finner bestandig noe jeg liker.
Bergit ,
Fikk dette bladet i gaveabbonement av ei venninne og er veldig fornøyd. Bladet gir "litt av alt" og passer bra for kvinner i alderen 25+ synes eg.
renee ramsey,
Alt for ungt stoff om klær, sminke og kjendiser jeg ikke bryr meg om. For "glatt" for meg. Takk for meg .
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3