Tara

Dette bladet er på Norsk

4/5 (2011 stemmer)

Produktbeskrivelse

Tara, Norges største og mest leste magasin for kvinner 40+, byr på innhold med høy redaksjonell kvalitet som underholder, inspirerer og ikke minst engasjerer. I tillegg til gode reportasjer kan man lese om blant annet mote, skjønnhet, kultur, reiser, mat og helse - alltid med fokus på voksne kvinner.

Bestill et abonnement på Tara i dag til kampanjepris fra Bladkongen og kos deg med å få bladet rett hjem i postkassen.

Tara byr på solid journalistikk og velskrevne artikler fra første til siste side. Kvalitetsmagasinet gir kvinner verdifullt påfyll innen selvutvikling, samliv og helse, og tar opp emner som angår voksne kvinner. Magasinet byr på inspirerende reportasjer og portretter med kvinner som har sterke historier å fortelle – historier som det er lett å relatere til og inspireres av. I tillegg gir Tara sine lesere sunne og lekre oppskrifter, inspirerende reisereportasjer fra fantastiske lokasjoner, nyttige mote- og skjønnhetstips og gode råd fra eksperter på en rekke områder.

Tara er kort fortalt et magasin med substans for voksne kvinner med beina på jorden. Dersom du er en av dem, eller det høres ut som noen du er glad i, bestill eller gi bort et abonnement til kampanjepris fra Bladkongen i dag!

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 14
Forlag: Bonnier Publications AS


Hvem leser bladet?

Menn: 5 %
Kvinner: 95 %
Alder: 40 - 75 år


500 tegn igjen

Marita,
Dette bladet får eldre til å føle seg enda eldre. Mye reklame. Anbefales ikke
Gro,
Tara er favorittbladet. Et allsidig blad som jeg koser meg lenge med. Liker alt, men er mest opptatt av helse og livsstil. Mye inspirasjon og læring. Helt supert!
Hilde,
Dette er et supert blad! Et must for oss over 40, men har også en datter på 17 som sluker det : )
Arne Norheim A/S,
Hei vi abonnerer på Tara til vårt legekontor, og er velidg fornøyd med bladet. Skal imidlertid holde stengt i 6 uker fra 19. februar, så jeg lurer på om det er
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3