Allers Kryss & Tvers

Dette bladet er på Norsk

4/5 (335 stemmer)

Produktbeskrivelse

Kryss og Tvers har noen av de mest anerkjente kryssordforfatterne i Norge, og bladet blir ofte ansett som det beste i landet.

Vanskelighetsgraden er middels til høy, og å løse de vanskeligste kryssordene kan være en skikkelig utfordring - men er herlig når du lykkes!

Et godt kryssord avhenger mye av om kryssordskaperen er talentfull og kan utfordre deg. Er du en ekspert på kryssordløsning vil du se ting du ikke har sett før, og bli positivt overrasket når du kommer over den geniale løsningen. Det får du med Kryss og Tvers. Og det er derfor så mange føler at bladet er det beste innen sin kategori.

Det er i alle fall det eldste kryssordbladet i Norge, noe som betyr at de som begynner å abonnere pleier å være fornøyde og fortsette.

Bladet inneholder sesongbetonte bilder som skaper stemning. De fleste oppgavene er premieoppgaver – flere pengepremier.

Er du interessert i å abonnere, eller kanskje ønsker å gi det bort som gave, så kan du gjøre det her. Vi har alltid gode kampanjer og abonnementstilbud med bra priser.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 14
Forlag: Aller Media AS


Hvem leser bladet?

Menn: 28 %
Kvinner: 72 %
Alder: 45 - 99 år


500 tegn igjen

Bladkongen,
Hei Vi venter fortsatt på juletilbud på bladet. Men det burde komme innen kort. Om dere ønsker at vi kontakter dere når der har kommet opp kan dere maile til [email protected]. Mvh Bladkongen
MH,
Er ikke julegave et alternativ på dette bladet? Litt kjedelig om det dukker opp i posten før vedkommende finner gavekortet under treet.
Bladkongen.no,
Om man henvender seg direkte til Allers kryss & tvers sin kundeservice så ordner de opp i det. Bare viktig og si ifra til rett sted. Her er kontaktinformasjonen: Aller Media AS +47 21 30 12 30
Bladkongen.no,
Om man henvender seg direkte til Allers kryss & tvers sin kundeservice så ordner de opp i det. Bare viktig og si ifra til rett sted. Her er kontaktinformasjonen: Aller Media AS +47 21 30 12 30
Pia Nesse,
Jeg venter og venter på et blad som aldrig kommer. Jeg er passe iritert
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3