Villmarksliv

Dette bladet er på Norsk

4/5 (454 stemmer)

Utgivelsesplan 2023

Startdatoen for et abonnement kommer helt an på det aktuelle forlagets utgivelsesplan og vi på Bladkongen kan derfor ikke garantere en spesifikk startdato. Vanligvis må forlagene motta bestillingen din ca 10 ukedager før utgivelsesdato for at du skal få nestkommende utgave. Troligvis får du ditt første blad i forbindelse med én av de to nestkommende utgivelsene. Merk at utgivelsesdato er datoen når bladet sendes ut fra forlaget, og at det derfor kan leveres noen dager etter denne datoen.
11. 27 oktober
12. 1 desember

Produktbeskrivelse

I Villmarksliv finner du flotte reportasjer fra fjell til kyst i vårt vakre langstrakte land. Reportasjene er skrevet av erfarne friluftsfolk, fiskere og jegere. For mange av oss nordmenn er noen av de beste stundene knyttet til turer og opplevelser ute i naturen. Ville dyr og fugler har da også en stor plass i Villmarksliv. Godt friluftsutstyr er også viktig, og ingen andre tester så mye utstyr så hardt og nøye som Villmarksliv.

Villmarksliv arrangerer også NM i naturfoto, og i hver utgave får du presentert fantastiske naturbilder tatt av de beste naturfotografene i Norge. Med Villmarksliv får du månedlige oppdateringer fra villmarken.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 12
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 89 %
Kvinner: 11 %


500 tegn igjen

Even,
Fikk ikke ryggsekk. hvorfor? Det første bladet kom ca en mnd for sent.. Ikke fornøyd med det. Ellers er bladet det beste innenfor villmarksliv!
Bernt,
Alt for mye annonser.
Lorents,
Norges beste blad om friluftsliv
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3