Foreldre & Barn

Dette bladet er på Norsk

4/5 (804 stemmer)

Produktbeskrivelse

Foreldre & Barn er Norges største blad for småbarnsforeldre og har blitt utgitt i mer enn 30 år. Magasinet kommer i handelen månedlig og er laget av en erfaren redaksjon som ønsker å inspirere og informere småbarnsforeldre. Gleden ved å ha barn er satt i fokus fra første til siste side i bladet.

Mye av stoffet er sentrert rundt barn i alderen 0 til 6 år. Spørsmål omkring helse og ernæring tas opp, hvordan barn utvikler seg i trygge og gode omgivelser og forskjellige aspekter i samfunnslivet som berører barnefamilier. Du finner også gode råd for oppdragelse i magasinet. Med råd fra eksperter på alle aktuelle områder er du trygg på at du kan velge det som er rett for deg og barna dine.

Med velskrevne og aktuelle reportasjer, gir Foreldre & Barn deg inspirasjon og et godt grunnlag for å glede deg sammen med din familie.
En av de mest nyttige gjengangerne er de mange forbrukertestene som går grundig gjennom alle produkter som er relevante for familien. Tips til førstegangsfødende og hvordan du best kan forberede deg på de første ukene og månedene med spebarn i huset, er selvsagt med.

De første leveårene kan være en sårbar tid for både barna og de voksne. Med et abonnement på Foreldre og Barn får du en rekke nyttige tips og viktig informasjon som letter hverdagen. Dette er et utmerket gavetips til familier med småtroll enten på vei eller allerede i hus.

Land: Norge
Språk: Norsk
Utgaver/år: 6
Forlag: Story House Egmont AS


Hvem leser bladet?

Menn: 7 %
Kvinner: 93 %


500 tegn igjen

mamma2009,
Jeg har kjøpt bladet siden jeg fikk prinsessen min i sommer, og er veldig fornøyd. Det er masse bra og nyttig som står i bladet.
910034B8-F8F2-43F4-A6E0-26CEF68376D3